- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ha tudnád, hogy mennyire nem szeretem a harcot, a vitát! Inkább ráhagyom az illetőre és továbbállok.
Akkor ezek szerint más fórumokat is látogatsz!

Én kifejezetten gyűlölöm a vitát!
Sok-sok évig nem is kellett vitázom ht-ként, de itt sokkal demokratikusabb a helyzet, kivéve, ha nagybetűsöknél akarunk elérni valamit a Linux topikok érdekében!
Egyébként ezek a kinek az aptya erősebb tipusú DE vitákat azért szeretem, de nem szabad túl komolyan venni. Van aki véresen komolyan reagálja le, időnként te is plafonon vagy, én meg jót derülök többnyire.
Gnome3 nem olyan rossz, Gnobuntum volt is egy darabig fenn. Ezt a yumit nem értem miért erőltetitek, van egy tök jó penre író program, a mintstick, ami szinte dd gui és faék egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon