- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ha tudnád, hogy mennyire nem szeretem a harcot, a vitát! Inkább ráhagyom az illetőre és továbbállok.
Akkor ezek szerint más fórumokat is látogatsz!

Én kifejezetten gyűlölöm a vitát!
Sok-sok évig nem is kellett vitázom ht-ként, de itt sokkal demokratikusabb a helyzet, kivéve, ha nagybetűsöknél akarunk elérni valamit a Linux topikok érdekében!
Egyébként ezek a kinek az aptya erősebb tipusú DE vitákat azért szeretem, de nem szabad túl komolyan venni. Van aki véresen komolyan reagálja le, időnként te is plafonon vagy, én meg jót derülök többnyire.
Gnome3 nem olyan rossz, Gnobuntum volt is egy darabig fenn. Ezt a yumit nem értem miért erőltetitek, van egy tök jó penre író program, a mintstick, ami szinte dd gui és faék egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mesterséges intelligencia topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon