Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem próbáltam, mert nem tudom, hogy most mit értesz ez alatt. Azért kérdezem, hogy mi a teendő.
Lehet, kicsit optimistán állok a Linuxhoz, mint rendszer, de azt hittem, olyan lesz, mint a Pendrive, egér, billentyűzet, stb a Windows rendszerekkel szemben; Rádugod és megy.
Már látom, hogy nem ennyire egyszerű, ezért kérek segítséget. Mert ugye nem tudom, hogy merre induljak el.
BIOSban még csak arra sem találtam lehetőséget, ahol a rendszer Memória elosztását lehetne állítani. Szerintem egy elég buta BIOSa van, pedig a legújabb.Dhampir; FujitsuSiemens T5010
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon