Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nos teljes kudarc.
A windows 7-nek vége, most linux ról írok.
gparted-del csináltam a parcíciókat, ghost-al átmásoltam a windows 7 partíciót, bejött a win7 logó de utána semmi.
Csökkentett módban sem, egy ideig töltött, majd megállt "classpnp.sys" betöltésénél.
próbaként tisztára töröltem az ssd-t win7 telepítővel, telepítettem, de mikor a telepítő újraindult, megint ugyan az a hiba jött elő, win7 logó bejön és nem lép tovább. (bootrec nt60 all ; bootsect /fixboot /fixmbr) sem segített.
Úgyhogy most linux mint van fent, van ghostolva egy komplett win7-em, van szabad tárhely még 35 giga, oda ghostolom a win7 c: partíciót, de elindítani nem tudom hogyan kell.
Legacy módban van minden sz.tem, bios arra van állítva és működik minden.
Nem is láttam telepítés közben semmit ami lehetett volna állítani hogy uefi módba települjön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- World of Tanks - MMO
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon