Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szivesen segítünk minden potenciális Linuxosnak!
Neked azért nem lesz nehéz dolgod belejönni, legalábbis hozzám képest. Ha én nulla informatikai tanulmánnyal és előélettel 3 hónap alatt elértem egy használható abszolút kezdő tudásszintre, most már stabil kezdő szinten leszek lassan. Ehhez mérd a helyzeted, hamar tisztán fogsz látni! 
A téma linkje épp itt volt, mert újra kell öltöztetnem a tegnap felrakott LMDE2-t (épp a Ceti2 téma látszik a felrakott képeken is-illetve ez nem is téma igazából, csak ablakkeret és a vezérlőelemek), az alaptémák csökkentek amúgy, a régebbi disztrókban több volt, de rájöttek, hogy elég néhány kezdésnek.
Jó olvasgatást!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Neked azért nem lesz nehéz dolgod belejönni, legalábbis hozzám képest. Ha én nulla informatikai tanulmánnyal és előélettel 3 hónap alatt elértem egy használható abszolút kezdő tudásszintre, most már stabil kezdő szinten leszek lassan. Ehhez mérd a helyzeted, hamar tisztán fogsz látni! 
Rowon