Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
>Talán ők is értelmetlennek tartják a sleepet?
Érdekes, 12.04-es uborka és az elementary luna hónapokig ment leállítás nélkül. Csak sleep-et használtam.
A srácok elfelejtettek programozni?
Vagy térjek vissza régi verzióra?
Ne adj Isten, vindózra?
Mert az is hibátlanul szlípel.Mellesleg szerintem nem a sleep az értelmetlen, hanem pl. a 7/24-ben működő számítógép, vagy hogy aktuális témát is érintsek, az ssd kímélés

Miután felmegy a gépre a linux, az ügyes írásod szerint
végigellenőrzöm a dolgokat, ám az ilyen "kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et" stílusú kímélést én valóban értelmetlennek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mert az is hibátlanul szlípel.
végigellenőrzöm a dolgokat, ám az ilyen "kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et" stílusú kímélést én valóban értelmetlennek tartom.
Rowon