- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nos megérkezett az új vas, most került fel a 17.2 Mate 64 a frissítésekkel.
Hirtelen jónak vélem a teljesítményét, gyors yt videó teszt lásd képen (kontroll 2003 hd 720p) és rendszeradatok ill. hogy milyen partíciókat hoztam létre, rendszerfigyelő monitor képe.
Mivel sem én sem párom aki majd használja ezt a gépet csak ismerkedünk a Mint-el ezért nem szeretném ha gondjai lennének a hétköznapi használat alatt.
Tudom hogy sok fényképet, videót képes lementeni a netről, telefonról.
Ha jól sejtem akkor a Mint menüben található "Saját mappa" az első partíción van ami jelenleg 20 gb méretű de nem szeretném hogy ide pakolássza a menteni kívánt fájljait.
Második partíció több mint 400 gb és ide szeretném áthelyezni a "saját mappát" hogy ha megnyitja a Mint menüben akkor oda mutasson/találja a parancsikon.
Megoldható és ha igen, miként?Ha nem gond, szájba rágós leírást kérnék mert nekünk minden új ebben a környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő