Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem rég megtörtént a telepítés 17.1 64 bit, live lemezről aztán a felajánlott frissítésekkel.
1T hdd particionálásakor valamiért nem engedte vagy én nem értettem hogy 20 vagy 40Gb méretűre csökkentsem az eredeti 600/400-ről végül meguntam és kapott 300Gb a / és 700Gb a /data.
Vga az ajánlott illesztőprogramot használja: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1 ubuntu3.1
Elsőre minden működőképesnek tűnik.Némi probléma:
Két monitorom van és alábbiak szerint állítottam be a kijelzők beállításainál mert ilyen formában állnak az íróasztalomon ill. így tudom a bal oldali kisebb monitorra húzni a másodlagos ablakaimat.
Viszont az újonnan megnyitott alkalmazások némelyike pl gimp élből a bal oldalon nyílik meg.
Hogy lehet vagy kellett volna beállítanom hogy a nagyobb monitorom legyen a fő asztal és a kisebbik annak kiterjesztése és csak az kerüljön oda amit én át húzok?Nem zavar csak megszoktam már hogy így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon