-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
spammer #2874 üzenetére
Azért választottam ezt a megoldást, mert a GRUB sok, számomra felesleges bejegyzést tartalmazó menüje zavar...bár úgy tudom kigyomlálható, ami nem kell. Illetve, utólagos WBL helyreállítást még nem csináltam és elcseszni se akarom. Valamint nemrég beszámolt vki másik topikban, hogy dualbot esetén W10-re updrade-elte az egyik Windowst és azt meg elcseszte a GRUB-ot, meg legyalulta az Ubuntut...ha eleve a sajátja a default, akkor talán nem csinálná? És ilyen upgrade, új OS felrakása nálam is fennáll.
De majd még meggondolom. Ha lenne egy feles, üres notim, akkor arra felpakolnék többet könnyű szívvel, de ezen túl sok a fontos cucc és nem akarok semmit elbarmolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest