- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pigster
üzenetére
Spammer fórumtárs összefoglalta a lényeget, én pedig mint TG, kivizsgálom, ki volt Húsvét vasárnap és hétfőn 24 h- s szolgálatban és javaslatot teszek fenyítésére! Most kapcsolok, hogy ez már nem a hadsereg, de nem is fizetett support. Ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy milyen alapon rovod fel az itteni abszolút önkéntesen segítőknek, hogy nem válaszoltak azonnal?
Függetlenül egyébként attól, hogy családi ünnepek voltak éppen és a probléma is elég specifikus.Ettől függetlenül örülök, hogy a Mintes cikk hatására feltetted az oprendszert és, annak külön, hogy ennyire meg vagy vele elégedve.

Azt viszont sajnálom, hogy ilyen probléma megoldó készséggel/képességgel megáldott friss Mintesként nem szeretnél segíteni a kevésbé hozzáértő fórumtársainknak!
Ez van. Mi ettől még szeretettel üdvözlünk egyre bővülő kezdő Linux Mintesek táborában! Sok sikert!
(#2556) Fenyő Gyanítottam, hogy ezt fogod mondani, én is csak végső esetre javallottam ezt a megoldást törlés helyett!
(#2557) tolvaj Elég érdekes a te problémád is, az viszont önmagában nem lenne ok erre a jelenségre, hogy pár napig Win- t használtál. Jó lenne tudni bővebben, mit takar ez a tevékenység, amivel megpusztítottad a grafikus felületet!?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Függetlenül egyébként attól, hogy családi ünnepek voltak éppen és a probléma is elég specifikus.
Rowon