- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pigster #2554 üzenetére
Spammer fórumtárs összefoglalta a lényeget, én pedig mint TG, kivizsgálom, ki volt Húsvét vasárnap és hétfőn 24 h- s szolgálatban és javaslatot teszek fenyítésére! Most kapcsolok, hogy ez már nem a hadsereg, de nem is fizetett support. Ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy milyen alapon rovod fel az itteni abszolút önkéntesen segítőknek, hogy nem válaszoltak azonnal?
Függetlenül egyébként attól, hogy családi ünnepek voltak éppen és a probléma is elég specifikus.
Ettől függetlenül örülök, hogy a Mintes cikk hatására feltetted az oprendszert és, annak külön, hogy ennyire meg vagy vele elégedve.
Azt viszont sajnálom, hogy ilyen probléma megoldó készséggel/képességgel megáldott friss Mintesként nem szeretnél segíteni a kevésbé hozzáértő fórumtársainknak!
Ez van. Mi ettől még szeretettel üdvözlünk egyre bővülő kezdő Linux Mintesek táborában! Sok sikert!
(#2556) Fenyő Gyanítottam, hogy ezt fogod mondani, én is csak végső esetre javallottam ezt a megoldást törlés helyett!
(#2557) tolvaj Elég érdekes a te problémád is, az viszont önmagában nem lenne ok erre a jelenségre, hogy pár napig Win- t használtál. Jó lenne tudni bővebben, mit takar ez a tevékenység, amivel megpusztítottad a grafikus felületet!?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nyaralás topik
- YouTube
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest