Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pigster
üzenetére
Spammer fórumtárs összefoglalta a lényeget, én pedig mint TG, kivizsgálom, ki volt Húsvét vasárnap és hétfőn 24 h- s szolgálatban és javaslatot teszek fenyítésére! Most kapcsolok, hogy ez már nem a hadsereg, de nem is fizetett support. Ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy milyen alapon rovod fel az itteni abszolút önkéntesen segítőknek, hogy nem válaszoltak azonnal?
Függetlenül egyébként attól, hogy családi ünnepek voltak éppen és a probléma is elég specifikus.Ettől függetlenül örülök, hogy a Mintes cikk hatására feltetted az oprendszert és, annak külön, hogy ennyire meg vagy vele elégedve.

Azt viszont sajnálom, hogy ilyen probléma megoldó készséggel/képességgel megáldott friss Mintesként nem szeretnél segíteni a kevésbé hozzáértő fórumtársainknak!
Ez van. Mi ettől még szeretettel üdvözlünk egyre bővülő kezdő Linux Mintesek táborában! Sok sikert!
(#2556) Fenyő Gyanítottam, hogy ezt fogod mondani, én is csak végső esetre javallottam ezt a megoldást törlés helyett!
(#2557) tolvaj Elég érdekes a te problémád is, az viszont önmagában nem lenne ok erre a jelenségre, hogy pár napig Win- t használtál. Jó lenne tudni bővebben, mit takar ez a tevékenység, amivel megpusztítottad a grafikus felületet!?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Függetlenül egyébként attól, hogy családi ünnepek voltak éppen és a probléma is elég specifikus.
Rowon