Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos fotók mutatják meg, milyen lesz a Red Magic 11 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Na elérkeztem majdnem addig a pontig hogy kivágjam az egész operát a fenébe.
Újrahúztam a mint-et szűzen ment fel a 17.1 kivételesen megy minden rendesen, de az istenért
se tudok feltelepíteni egy nyomorult flash playert az operáknak. (Opera stable a fő és fennt van kiváncsiság képp a debvelop). Próbáltam így is:sudo add-apt-repository "deb http://archive.canonical.com/ raring partner"
sudo apt-get update
sudo apt-get install flashplugin-installer de nemmegy,akkor szoftverkezelőből onnét a plugint teszi fel de onnét se működik. amit az adobe felajánj tar.bz-t is megpróbáltam felrakni de az nekem már magaslabda volt hogy mégis hogy kéne telepíteni. A röhely hogy a jutub működik pedig elvileg kikapcsoltam benne a html5-öt. Hogy tudnám megcsinálni? Ez az egy dolog ami zavar már.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AutoCAD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Chuwi HI8
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon