- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUÉK ! Sziasztok!
Frissen telepített legacy 20Uljana cinnamon csinál automatikusan swap file-t, ha nincs swap partíció? A trimmelést automatikusan beállítja?
#12993 ubyegon2 :
Üdv Egon ! Már hiányoltalak. Volt egy kalandom a rollingokkal, a fiam öreg sony vaio gépére akartam tolni w10 mellé, de beletört a bicskám, tehát megint itt ... A linux mintet szeretem, csak kár, hogy nincs belőle rolling verzió. A vaio kicsit sérült . Valami baj van a num lock és ebből is a + bilentyűvel. Bootolás közben kétszer meg kell nyomni a num lock billenytyűt, hogy megjavuljon. Ellenkező esetben lehet hogy nem bootol be, mert tele nyomja a puffert + jelekkel, utána meg nem működik a + billentyű. Hát ez van, kicsit véres a nyaka, de egyébként jó a vas. Még békebeli legacy. Tettem bele egy samsung 860-as SSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon