- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ja, hogy arra gondoltál, aham -főleg köszi a figyelmeztetést!
Amúgy kifelé a régi megoldások már rászokattak, hogy csak .avi vagy .mp4, de HP 8470p-re nem is lenne érelme komolyabb mkv-t streamelni. Még ami csak abban volt meg 4+gigás, azt is átkonvertáltam .avi-ba.
Most azért jórészt megment ezektől a Netflix. Most meg a magyar M3 szabaddá tette az összes filmet, így nekem nyugi van, max a jó skandináv sorozat címekre kell vadásznom.
Sorjonen / Bordertown, például nagyon jó! Netflix ez is. Külön szerencse, hogy a Netflix egész jól fut a HP notikon is, míg a HBO GO gyakorlatilag maxon pörgette még a 8570p-met is! Végül is ez döntötte el, melyik marad.Ez a hiba megvan még?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy kifelé a régi megoldások már rászokattak, hogy csak .avi vagy .mp4, de HP 8470p-re nem is lenne érelme komolyabb mkv-t streamelni. Még ami csak abban volt meg 4+gigás, azt is átkonvertáltam .avi-ba.
Rowon