- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ja, hogy arra gondoltál, aham -főleg köszi a figyelmeztetést!
Amúgy kifelé a régi megoldások már rászokattak, hogy csak .avi vagy .mp4, de HP 8470p-re nem is lenne érelme komolyabb mkv-t streamelni. Még ami csak abban volt meg 4+gigás, azt is átkonvertáltam .avi-ba.
Most azért jórészt megment ezektől a Netflix. Most meg a magyar M3 szabaddá tette az összes filmet, így nekem nyugi van, max a jó skandináv sorozat címekre kell vadásznom.
Sorjonen / Bordertown, például nagyon jó! Netflix ez is. Külön szerencse, hogy a Netflix egész jól fut a HP notikon is, míg a HBO GO gyakorlatilag maxon pörgette még a 8570p-met is! Végül is ez döntötte el, melyik marad.Ez a hiba megvan még?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy kifelé a régi megoldások már rászokattak, hogy csak .avi vagy .mp4, de HP 8470p-re nem is lenne érelme komolyabb mkv-t streamelni. Még ami csak abban volt meg 4+gigás, azt is átkonvertáltam .avi-ba.
Rowon