- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Ettol fuggeltlen meg mindig nem ertem a logikat de tudom, hogy fafej oskovulet vagyok
Namarmost ha valaki azt szeretne, hogy egy atlag juzer attelepuljon Linuxra, akkor azert csabitani kellene valamivel, nem pedig elhesegetni
Csak beszelgetni probalok, amig megy a winfos install a masik gepenSzoval miert is ennyire bonyolult ez a file megosztas? Miert is annyira bonyis nehany programot telepiteni, mint pl a Kodi? Meg Androidon is nehany kattintassal telepul, itt meg egy nap alatt sem tudtam megoldani....Mint irtam mar az elozoekben, okes hogy terminal meg sudo
Amivel nincsen semmi baj, de 100, hogy konnyeden meg lehetne oldani egyetlen kattintassal
Droidon pl ott az ominozus Samba, letoltom, telepul, elinditom, majd benne megoldom a felhasznalokat, a jelszavakat es megosztom a mappaimat es ezzel keszen is vagyok, de ez is teljesen mas vilag mint a win, de megis barati
Az okara lennek kivancsi, hogy megis miert nem adjak a felhasznalok kezebe ezt a fejlesztok? hatha valaki tudja
Egeszen beztos vagyok benne - persze magambol kiindulva -, hogy hasznalni szuperjo a Linuxot, baratsagos is, egeszen addig amig csak hasznalom...de amikor mar csinalni is kellene valamit, onnantol miert van az, hogy "hozzaerto" segitseg kell? Atlag juzerkent is mondhatom, hogy manapsag mar sok helyen eloferdul az, hogy egy lakasban tobb szamitogep van, sok helyen tobb televizio is, akkor miert is ne hasznalhatnank ugy a dolgokat, ahogy az nekunk kellemes - mondom ezt ugy, hogy tetszik a Linux, egeszen addig amig egyetlen gepen futogat es azt hasznalom, pontosan ugyanugy mint egy masik oprendszerrel installt gepet
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest