Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
J.C.G. #10020 üzenetére
Igazán nincs mit! 😉 Sajnos az elején van ilyen, én legalábbis sokszor belefutottam.
Gondoltam rá, leírom, hogy talán egyszerűbb újra telepíteni, de nem akartalak befolyásolni, úgyis csak akkor kínlódik az ember, ha van rá energiája, később meg ebből profitálhat is. Én az ilyen szívásokból tanultam sokat....🙂Valamelyik régebbi hsz-ben írtad ezt a külső hangkártyát, ezek szerint azt már kidobtad!
Audio: Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller driver: snd_hda_intel
Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kaveri HDMI/DP Audio Controller driver: snd_hda_intel
Card-3 C-Media driver: USB Audio [link]Azért ezeket a dolgokat raktározd el a hanggal kapcsolatban, mert valami miatt a hardvered hajlamos ezzel problémázni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest