- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit ott indokként írnak, az köszönőviszonyban sincs azzal, amit te beterjesztettél.
Ők az eredeti nagyobb átalakításra gondolva döntöttek a mostani mini reformról, egész egyszerűen azért, mert a mostani kérésedet nem tudták volna milyen indokkal leseperni, de le akarták. Viszont névváltoztatást engedélyeznek! Plusz a másik általad tervezett topikot újként meg lehetne csinálni.
és korábbi tapasztalatok szerint a kialakult közösségek tagjai nem szoktak felhőtlenül örülni annak, ha összevonásra kerülnek más területekkel
Az abszolút kezdő, Mint, Ubuntu és eOS topik az egy kialakult közösség. A szavazásról is írtuk, hogy nem lehet a mostani esetnél figyelembe venni.
Sajnos, ahogy a Tg topikban is írtam, qrva nagy ellenszél vagy ellenszenv volt felfedezhető velünk szemben, az OK, hogy én kicsit ércesebben is próbáltam néha érvelni....
-
spammer
veterán
Érdekes, nincs elmentve nálam a TG topik, a PH keresője meg csak a TG Off topikot dobja ki (meg pár másikat, a topikgazda szóra keresve). a sima TG topikot nem listázza. Guglival kellett megkeresnem a topikot.
Na hát akkor ez ennyi, bambano is megnyugodhat, hogy nem árasztják el a noobok a haladó topikot és tud majd foglalkozni a gép elcsendesítésével.
-
tvamos
nagyúr
Nekem is volt Peppermint-en, de en leszedtem a csingert, amugy sem ment alatta az lfs, meg az altium se, meg az iar se, meg semmi, ami kell. (Csak az ment, ami nem kell, de azert meg nem telepitem, hogy olyan dolgok menjenek, ami amugy se nem kell sose. pl. microsoft office...)
Mondjuk, az jo lenne, ha menne linux alatt az alium, meg az iar. De most ugyse nincs gepem se, meg idom se, meg azt sem tudom, melyik topicban kerdezzem, mert akkor ez kezdo, vagy halado? Nem halozat, azt tudom... -
Vladi
nagyúr
-
bambano
titán
nem akarom a wine-t leszedni, miután nagy nehezen sikerült felerőltetni egy olyan verziót, ami kell...
azt akarom, hogy ez a pár program (főleg firefox és thunderbird) mindent azzal nyisson meg, amivel kell, ne pedig azzal, amit hisz. például a pdf-eket ne vi-jal akarja megnyitni, meg ne winebrowserrel, hanem atrillal.
a magától értetődő válaszokat rögtön felejtsétek is el, nem azért kérdezek itt, mert lusta voltam utánanézni, hanem azért, mert azok a válaszok nem működnek.
-
bambano
titán
"A változtatás oka, lényege az, hogy kevesebb topikgazda kelljen és kevésbé széttöredezett legyen a Linux érdeklődők tábora.": miután bárki képes több topicot olvasni, én is, így az érdeklődők tábora nem töredezik szét attól, hogy több fórumban kérdezhetnek.
ez alól az offtopic a kivétel, mert az egy kocsmai haveri társaság, nem szakmai.
-
Mentolos uborkát fahéjjal meghintve! bloááááá
Régebben inkább voltak utálkozások a két tábor között, de mára már eléggé nagy a békés átjárás a disztróhasználatban. (amúgy is mindenki a junittyot utálta csak a Minteseknél)
(#8357) spammer
Fél percig fogalmam se volt ki lehet az a nagyfelbontású, de leesett.....
HD kollégának valóban spéci igényei/5letei vannak.
-
hahaha.....egyébként ismerősek ezek a szakkifejezések valami rajzfilmből!
Elég viccesek.Meg mostanában valami mozifilm is volt, több is tán...
Pont az avatar nem volt ismerős a Kapitánynál, nála a név inkább, a Syl nickje meg valami más scifire emlékeztetett vagy horrorra?
-
Star Trek, valóban, bár én egyik nickből se tudtam azonosítani senkit a sorozatból.
(#8354) tvamos
Akarj csak vitatkozni, azzal abszolút semmi baj nincs! Sőt, ezekből megyünk előre, kivéve ha valaki értetlenkedik inkább, de a konstruktív vitánál nincs jobb!
pont én mondom, aki elég fafejűen tudok vitázni.-...
-
tvamos
nagyúr
Nem vitatkozni akartam, szerintem is igazad van, de ugysem olvasnak vissza az emberek, sajnos.
Pedig nem artana.
De akkor nincs mas megoldas, be kell zarni azokat a topic-okat, es atiranyitani az embereket a kezdobe. Mar ugyis megegyeztunk, nem?
A minteseket nem fogja verig serteni, ha egy kalap alatt kezeljuk oket az uborkasokkal? Csak kerdem... -
Emellett a kolléga a kezdő topiktól szabadulna, tehát oda meg kellene valaki.
Már lejjebb higgadtam, ellennék én ott, de a szakmai része miatt tényleg fontos lenne a reform!
Nálad meg a két topik valóban felesleges plusz meló, mert az érintett két disztró (több az persze a millió Ubi változat miatt) aztán valóban tök ugyanaz, már a DE-k is majd ugyanazok! szerencsére Mint-re soha nem lesz junitty(#8353) lev258
Az nem Syl volt? A junittyos álcájú cinmanóra gondolsz?
(#8350) tvamos
Szellemtopikokkal nem érdemes foglalkozni, zárolni kell, onnantól aki odatéved, láthatja hová fordulhat ill. böngészheti a meglévőt. A lev258 által említett három topik egyike se mondható szellemnek, ha nem is egyformán pörgősek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Gyógyulj meg mihamarabb!
A script topik az nem is a mi kompetenciánk, nincs TG sem, az úgy marad meg az OFF is jó úgy ahogy van. A szerveresre meg majd a haladó topikos agyasok írnak, amit akarnak!
Ünnepek alatt valamennyire rá fogok érni, ha igény van rá, korlátozott ismereteimmel segítek amiben tudok. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Úgy tűnik, a legnagyobb egyetértés abban van, hogy egyes topikokat összevonjunk, eddig az említett háromban gyakorlatilag simán ki lehet egyezni. (tőlem is megszabadul a nagyérdemű)
A köztes szint kérdése valóban csak attól függ, sikerül-e jól körülhatárolni a kezdő és középhaladó témaköröket. A haladó az elvan magának a szokásos mélyvíz témákkal, szerintem külön szerver topik felesleges.
Linuxos alkalmazások, játékok - virtualizáción keresztüli alkalmazások, etc. topiknak lenne létjogosultsága.
Kérdés, mi legyen a marginális topikokkal? Bezárni válogatás nélkül nem lenne jó ezeket, akár a Kapitány Chakrájára gondolunk, akár más hasonló erősen kis létszámú felhasználót felszippantó topikokra.
Debian, Arch, Fedora, Centos, etc. szintén csak külön képzelhető el.
Az offot viszont be kell zárni, mert itt mindenki marhaságokat írkál!
(#8227) CPT.Pirk
Szerintem a Chakrával jól megférnének!
-
Még nem alakult ki semmi, a TG topikban is volt két napja párbeszéd erről, kicsit érdekes álláspont is volt moderátortól (rátapintottam, hogy a Linux ismeretlensége okozza részben), de olyan is volt, ahol bizonyos dolgokkal egyetértett más topik gazdája.
Mivel két topik gazdája is vagy, melyek érintve vannak, neked is kéne valamit nyilatkoznod!
Jelenleg igen szórt a vélemények, 5letek halmaza.Igazából a rendszeres segítőknek és leendő TG-knek (erős átfedés van itt persze) kéne az egészet valahogy lekezelni. Ha minden így marad, akkor mindenképpen kell egy TG is még a kezdőbe. Én továbbra is az ehhez hasonló álláspontot képviselném és azt nem szeretik, mindig azt bizonygassam, hogy így kéne működnie a dolognak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged