- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
totron #20215 üzenetére
Hardkór aprósoknak esetleg jól jöhet, mert az elküldött privát üzeneteknél tudhatod hogy ki olvasta el, ki nem (addig engedi szerkeszteni, amíg el nem olvasták).
--------------------
Nekem bejön a logout fórum kinézete, remélem még sokáig marad ez, mert ha átmegy ez is az új felületre, akkor én is kevesebbet fogok fórumozni. A régi sokkal jobb, mert ugyanannyi területen több információ fér el, sokkal gyorsabban betölt, az új meg nem tud annyival többet mint amivel a hiányosságait kompenzálná.Bár a legjobban a 2012-ig tartott hardverapró felület jött be, az is ilyen barnás (nem szar) felület volt.
Nem hinném amúgy, hogy a ph-t beszántaná az avulás, szerintem ez a fórum sokáig maradni fog, bár parci azt mondta valahol, hogy csak hobbiprojektnek indult, és nem gondolták hogy valaha nagyra nő, és ha mégis vége lesz, akkor is köszöni hogy addig tarthatott.
A fix avatarok nem zavarnak, én azt utálom amikor ilyen csicsás meg villogó szarokat meg bizbaszokat raknak be az emberek avatarnak meg aláírásnak. Másrészt meg pár év után lehet saját, de ha nem lenne semmilyen avatar, csak egy nicknév, engem az se zavarna, sőt még inkább tetszene is a minimalizmusa.
A reklámos gázról nem csak az adblokker fórumozó tehet, hanem a gúgel meg a faxbúk is elég nagy rohadék ilyen téren. Ma már faknóz, de régen a gúgel chromeja beépített reklámblokkolóval jött alapból, ami szinte mindent blokkolt, kivéve az övéket...
Ha csak jpg-png reklámok lennének, azt mondom oké, de a megbízók mohósága (arcodba pofátlankodó, high-end gépet is megszaggató hirdetés) abba fog torkollani, hogy nem kell majd senkinek a szar reklámjuk, és fizetős lesz egyre több oldal. Oh wait...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged