- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #43144 üzenetére
A helyzet ugyanaz. Nehezen,de felment.Többszöri újraindításra.
Végig ment a telepítés és megint nem akart újraindulni ,pedig azt mondta,hogy sikeres a telepítés és újraindul. ÁtvertMert megint csak elsötétült a képernyő és manuálisan kilőttem a gépet.Lekapcsoltam.Majd be. Boot.Üres képernyő.Nem indul.Majd újra és most megy.Frissít.
Valamit tuti nem állítok be,hogy ezt csinálja.
Pont végzett.Kérte az újraindítást.Elkezdte,most sötét kijelző,és nem indul újra,csak a venti pörög fel néha.
-
-
-
-
-
-
-
Na.....
"A telepítés befejeződött.A számítógép újraindítása."
Újraindítottam.
Nagy feketeség a gép működik mert a led világít,de semmi.....
Megint csak a ventilátor pörög fel 10 másodpercenként.
A rendszer viszont nem indul újra.Semmi.Nagy feketeség.Nem is kezdett bootolni.
Na ilyenkor mivan?Megúntam megint.Hosszan nyomva a powert újraindít és betöltött
-
válasz
lev258 #43099 üzenetére
Nem tudom.
A driver-ek fenn vannak,a telepítőről felraktam mindent.
Most közben elindult a telepítés.
USB-ről csinálom.Elsőre megint nem indult el. Újraindítottam,megnyomtam az f8-at és bejött a menü,ott kiválasztottam az " ubuntu telepítése" funkciót. Így elindult.
De elsőre simán bootolásnál megint ugyanott megállt.
Mindegy... Most telepít.
Majd beszámolok. -
-
válasz
ubyegon2 #43089 üzenetére
Durr bele volt rendesen.Gondoltam egyszerű lesz.
Hát rosszul gondoltam.
Szóval Win 7 volt rajta.Azt hsználtam.Beraktam a lemezt és kijött egy ablak,hogy telepítés és elindítottam.Újraindult és akkor elkezdte,amit leírtam.
Köszi
Elovasok mindent amit adtál, ha nem tiszta valami,kérdezek.
Van teljesen magyar Linux?Vagy valamit elszúrtam telepítésnél,hogy csak negyede volt magyar nyelvű? -
-
válasz
ubyegon2 #43083 üzenetére
Köszönöm!
Csak durr bele....Típus: Acer Aspire E5-511G P1KK laptop.
A gép specifikációja dióhéjban: 4×2.16ghz,intel pentium cpu N3530,4GB RAM,500GB HDD,Nvidia Gforce GT 810M 1Gb. (nem tudom elég-e az infó)
A gépen WIN 7 futott.Nem üres.
Szóval....
Letöltöttem a Linux ubuntu 14.04.3 LTS 64bit verziót az ubuntu.hu oldalról.Kiírtam lemezre,majd elindítottam.Elkezdte,megjelent az UBUNTU felirat,alatta a töltés jelző "pöttyökkel"és dolgozott.Pár másodperc után megállt és semmit nem csinált csak 10 másodpercenként 5 másodpercig a hűtő ventilátorom bekapcsolt maximumon ment.Majd 2 perc után újraindítottam.Elindult,de ugyanezt csinálta,tehát semmit.Olvasgattam itt-ott,írták a BIOS-ban való UEFI módot,Legacy-ról Átállítottam UEFI-re.Majd elindítottam,elkezdte telepíteni,meg is csinálta.Örültem.Frissítettem,mert láttam egy magyar videót róla a Youtube-on.Újra indítottam.Elkezdett kikapcsolni,de megállt.Ki sem kapcsolt csak félig.Kijött az Ubuntu felirat,alatta a "pöttyökkel"
és csak semmi.Megint felpörgött a ventilátorom,ahogy már az elején is leírtam.5 percig vártam,majd megint hosszan nyomva a power gombot kikapcsoltam,majd be.A lemez persze már nem volt benne ugyanis automatikusan kiadta,ahogy kell.Tehát bekapcsolom,be is kapcsol,de semmi.Fekete képernyő.Ventilátor megint azt csinálja.Várok.Semmi.Kikapcs.Bekapcs.Dolgozik,de megint semmi,csak most nem fekete a kép,hanem az UBUNTU háttér színe jelenik meg.Semmi Felirat,semmi csak megint a ventilátorom ismét pörög.Várok.Semmi.Kikapcs.Bekapcs.Elindul éééés....betölt.Harmadszorra.Elindul a rendszer,De nem magyar...csak néhány része.90%-ka angol,nem úgy,mint a videón láttam.Nyelvi csomag telepítése,frissítése,ezzel próbálkoztam.Újra indítottam.És ugyanaz amit leírtam.Nem akar kikapcsolni.Nem akar bekapcsolni,csak sokadszorra.....Aztán Most visszaraktam ezt a szar win7-tet.
Röviden ennyi....Bármi a kérdés,tanács, válaszolok és megfogadom. -
Sziasztok.
Új vagyok a témában és itt is.
Linux Ubuntu-t szerettem volna telepíteni,ami meg is történt.
Nem tudom mi nem jó,de nem teljesen megyar,csak itt-ott,kikapcsolásnál nem áll le,hanem lefagy,majd hard reset,indításnál csak harmadszorra hajlandó indulni a rendszer.
Nem tudom jó helyen kérdezem-e,de majd Ti megmondjátok.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest