- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
CPT.Pirk #62722 üzenetére
Ok szerintem megvan a baj... Valószínűleg nem tetszik neki a 8 gigás ram modul amit bele tettek... Próbáltam windows 10 et feltenni, de a logo után újra indult a gép, és csinált egy diagnosztikat ( kikapcsoltam a quick bootot) 8 ból 2 giga átmenet a diagnosztikán majd ott megfagyott a gép.
Quick bootra kapcsolva ugyan azt a bootloopot produkálja mint haver ryzen gépe ami nem szerette a ramkitet amit vett. Fasza holnap mehetek vissza a boltba... -
Anaren91
senior tag
Na most elindult a 64 esrol a laptop de ugyan azt csinálja mint a másikkal... Asztalin megy rendesen, laposon nem... Agyfaszt kapok komolyan. Még egy bios updatet nézek hátha...
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
válasz
CPT.Pirk #62706 üzenetére
Még arra adj nekem választ kérlek, hogy az nem lehet e, hogy tekintve az ssdre semmi nem volt még telepítve, valahogy particionalnom kellene és akkor ki tudná rá csomagolni a telepítő fájlokat. Mert ha jól kaptam el, akkor valami olyasmit írt ki az egyik ujraindítás előtt, hogy nem tudt kicsomagolni valami csomagot.
Codecoolnál kezdek és ha jól látom elég sok mindenbe bele fogunk kóstolni. Programozni sose programoztam nem is nagyon értek még hozzá, de ezért megyek tanulni 🙂
-
Anaren91
senior tag
válasz
CPT.Pirk #62706 üzenetére
Én elhiszem neked, hogy 16.4 re is felmegy minden tekintve életembe csak videóban láttam Linuxot, de ha azt írják nekem emailben, hogy mindenki a 18.04.1 et telepítse, akkor nem fogok odamenni 16.4 el, mert nem azt kérték. Ennyire egyszerű. ISO módban írtam ki de akkor még egy próbát adok neki, bár legutóbb etcherrel írtam ki és ott nincs lehetőség a kettő közül választani és úgy se működött
-
Anaren91
senior tag
válasz
CPT.Pirk #62704 üzenetére
Hétfőn kezdek programozó képzésen és 18.04.1 kell... Nem hiszem el hogy nem lehet telepíteni egy i5 ös laposra, mikor neten egy szaros core 2 van megadva követelménynek
Esetleg ha telepítek egy windowst, ott nem lehet elindítani a telepítést és a Windowst legyalulva felrakni ezt a szutykot? -
Anaren91
senior tag
Oké, megpróbáltam mindent, az ágyvérzés kerülget de komolyan. Szóval eddig akárhány guideot megnéztem, boot usb megcsinál, bebootol, és egy windows telepítőhöz hasonló felületet kellene kapjak. Na nekem kurvara ez jön be:
Aztán vagy 10x újra indul, miközben a parancs sorba írogat ki valamit kurva gyorsan, semmit nem látni belőle, és a végén ez a kép fogad :
Zsír új ssd van benne, még sose volt formazva vagy akármi, de gondolom az Ubuntu is felkellene rakni magát egy új ssdre mint a Windows...
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Egy Lenovo Thinkpad x201 re próbálnám feltenni az Ubuntu 18.04.1 es verzióját, de eddig nem nagyon sikerült. Ubuntu honlapjáról leszedtem a 64 bites isot, azt rufussal bootolható usb ként kiírtam, betesz a laposba, és a 8 gigás pendriveról, behoz egy lila hátteret, alul valami billentyűzet vagy mi szimbólum = ember szimbólummal, és utána bootloopba kezd a gép, majd végén kiírja hogy valami fájl corrupted. A 64 gigás pendriveot meg nem is látja. Valakinek ötlet mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest