- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DreaD88 #9572 üzenetére
villamvalasz: igen.
igazibol kis tulzassal azt mondhatjuk h mivel negy db elsodleges particiot lehet leginkabb letrehozni egy vinyon, ezert az olyan operencias rendszerekbol, amik ellaknak egyetlen particion, felferhet egy vinyora negy (igazibol az sem kizart h a win7-et is fel lehet barkacsolni ugy h a boot particioja egy elsodleges, de maga az oprencer mar egy extended-en van. csak tippelgetek)
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz
DreaD88 #9497 üzenetére
Vmi WINE emulátorról hallottam, amivel winfos-os progik futnak Linuxon, de még sose próbáltam. Főleg a játékok miatt "használnak/unk" windowst, mivel Linuxon/ra nem sok van a mai "csirkék" közül...de lehet rosszul gondolom!
Az office problémára ott van az openoffice.org -szinte ugyan az, csak a linux megfelelője a windowsos officenak. (a kiwi alapból tartalmazza)
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz
DreaD88 #9494 üzenetére
Nekem pontosabban "kiwi" linuxom van (ubuntu 9.04 alapokon pontosan 10 hónapja), egy román nemzetiségű illető csinálta, és meg kell mondjam profin, mert kezdőként rengeteg dologgal megkönnyítette a "wines" gondolkodásomat. Le is töltheted az oldalról, majd kiírod és mehet is a telepítés...
-
Vladi
nagyúr
válasz
DreaD88 #9488 üzenetére
Szia!
0. Kényszerülsz? Ez elég rosszul kezdődik.
(Má persze nem nekem rossz.
) Ja és nem véletlen a 9.04 szvsz.
1. Elfér. Legalább 1 partíció kell neki, de ha van helyed, akkor szétbontogathatod.
2. Egészen nagyon határozottak kell kattintani a megfelelő helyen a megfelelő időben.
Nem vészes a dolog. Ha támogatott a hardver, akkor már elve benne lesz a gyári kernelben, ezzel nem lesz gond. Az ati drivert meg csomagkezelővel tudod majd telepíteni.
Milyen hardverek vannak?3. Hát... szambázni akkor kell, ha win felé osztasz meg könyvtárat. Egyébként nem bonyolult a net. Ott a networkmanager, beállítod, hogy adsl vagy mi és kész. Nem bonyolult.
link. Tanulmányozd.
4. Már megint a driverek. Neked ez mániád?
Nem kell töltögetni. Ha kell, akkor már rég rossz. Valszeg a cuccok 98%-a telepítés után menni fog. Ha nincs benne diszk, akkor esetleg telepítheted pendrive-ra, de az kicsit bonyolultabb. Netbeans az mi az? Amikor én c-ben programoztam - jah mind a 3 órát
- akkor csak nano meg gcc-m volt.
(#9489) D®. GeNy@:
Basszus az már egy éve?! Hogy repül az idő.
Meg kéne már nősülnöm.
Van már ott sok példa sorod. Az input sorok. Na ugyan úgy kell, ha megnézed azokat akkor azzal a logikával tudod csinálni. Bár most nem értem pontosan mit és hová akarsz megnyitni. Lehet forward kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged