Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz I02S3F #75933 üzenetére

Nem muszáj Ubuntu-s repok hozzáadásakor reszelni a beállításokat? (Gondolok itt arra, hogy a kódnevet átt szükséges írni a sources.list-ben.)

Nem találkoztam ilyesmivel soha még, ha mostanában nem is, de régebben elég sok külső tárolót meg PPA-t adtam hozzá. De ha belegondolsz, tényleg nem kell, hogy ilyen reszelgetéseket csináljon az ember, mivel az alaprendszer tök ugyanaz, amit a core-ral össze kell hangolni, megjelenítéssel kapcsolatos meg egyéb elemek, mesa, fw-ek, plusz driverek, no ezek bugmentesre vannak csiszolva, mivel van elég idejük bíbelődni vele a kiadásig. Ennyi az Ubuntu és Mint különbsége, ehhez hozzáadják még a saját fejlesztésű Xapps csomagokat plusz a DE és kész.

Mostanság egyáltalán nem reszelgetem a rendszert. Használom. (Ubuntu 18.04 [még frissíteni sem akarom :)] )

Na látod, ez kb ugyanaz, mint amit Mint-ről is írtam, mára a 18.04 egy annyira jól összecsiszolt rendszer, mert volt ideje azzá válni, szerintem teljesen jó, ha valaki kibírja, hogy ne frissítsen, hanem használja ezt például. :K

Új hozzászólás Aktív témák