Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dave™ #65233 üzenetére

Nincs amúgy most semmi gond a KDE-vel, csak ez a wifi dolog furdalja az oldalam, egyébként tök ugyanaz a iwlwifi fw/driver van Mint és Manjaron is, hiába 4.15 és 4.20 a kernel bennük. Telepítés után volt sok idő, mire rájöttem, hogy nincs wifi, mert a tálcaikon megtévesztő volt kicsit, aztán meg állandóan visszadobta jelszavazás után a csatlakozást.

Először azt hittem, az Octopi nem működik, mert nem csinált semmit.......mire feltünt, hogy nincs net.

Most már boot után csak kb 10-15 sec keresés van, többi disztróval viszont semmi, azonnal beugrik a wifi.

Szerencsére a KDE kulcstartójával még nem találkoztam, eddig az kergetett őrületbe! Mindegy, 2. napja van a gépen klón, ez már elég jó idő 'buta Ubuntu' használótól :D

Elsőre megszokhatónak néz ki a KDE, aztán majd kiderül.... valamit csak találok benne előbb-utóbb! :N
    Sajna nincs külön VGA a HP-ben, így a fő hibaforrás már ki is van lőve. A 8560w-t kellett volna megtartanom, abban volt nVidia kártya is! Hogy tudnám már szidni azóta a klónokat..........

Meg kéne nézni egy waylandos Manjaro-t is. Akkor jön a másik kedvenced!

Új hozzászólás Aktív témák