Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici

félisten

válasz csixy #59440 üzenetére

Ennyi ido alatt mar tizszer fel tudtad volna rakni a sima Arch-ot.
    En is Manjaro es Antergos kozott ping-pongoztam, mert fostam a parancssoros telepitestol, aztan ugy csusszant fel a sima Arch, ahogy nem is szamitottam ra.
    Ha odafigyelsz a doksira, es gondolkodva csinalsz mindent, akkor par ora alatt fent van, es akkor tied a kontroll, nem egy install progi fogja megmondani, hogy hogy jo neked.

A telepites alatt egy csomo dolog megvilagosodott a linux rendszerrel kapcsolatban, es rajottem, hogy debian alatt ugyanezt meg lehet csinalni, es azota Debianozok gond nelkul; gyors, megbizhato, problemamentes.
    Es nem kell az AUR-bol telepitgetnem, meg kulon frissitgetnem ezeket. Illetve az, hogy a pacman nem tudja ertelmezni a * karaktert, az nalam kiverte a biztositekot.
    pl. a pacman -R qt5-* nem muxik. Minden eddig altalam probalt csomagkezelo tudja. Lehet, hogy a pacman is, csak kell valamit allitani, de vegul nem volt ra szuksegem.

Ha nem akarsz angol doksikat olvasni es parancssorbol telepiteni, akkor inkabb egy Mint, vagy Debian lenne jo neked. :U Persze ez csak az en velemenyem. :B

Új hozzászólás Aktív témák