Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Szekeres
csendes tag
Egyébként nem hiszem hogy az interneten vagy lexikonokban, netán regényekben vagy asztronómiai honlapokon megtalálható a monda mivel biztos hogy marha régi, a szakmabeliek legnagyobb része által elfelejtett iratról van szó, ezért kezdtem úgy a fórumot hogy ''csak héber mitológiában....'', ettől függetlenül nagyon hálás vagyok a próbálkozásoknak. Ha valaki mégis akar találni valamit és sikerül is neki akkor holnap is idenézek, írja csak le.Mindenkinek jóéjszakát kívánok.
-
Szekeres
csendes tag
Azt hiszem titeket is érdekel valamennyire mert akkor nem kapcsolódtatok volna be. Ha meg csak azért tetted hogy segíts az azt jelenti hogy ''szívesen kapargatod a gesztenyét másnak''. Igaz, valószínűleg engem érdekel legjobban a téma mivel én tettem föl a kérdést. Nem azért nem használom a Google-t mert annyira nem érdekel, hanem azért mert nem tudom. Tényleg. Akárhányszor kerestem valamit, sosem találtam.
-
Szekeres
csendes tag
Utálom a Google-t. Inkább kérdezősködöm.
-
Szekeres
csendes tag
Ez így van, de tényleg semmi köze Lilithez, habár most érdekel: mi vele a problémád?
-
Szekeres
csendes tag
Nem tüntem el, most értem haza. A hitvitátok nagyon érdekes, de nem sok köze van a fórum témájához. Lilith nincs benne a Bibliában, de számít ez valamit? Ha benne is volt akkor már nincs, de ha létezett valaha Lilith mítosz, márpedig létezett, akkor ma is létezik. A mi szemünkben teljesen mindegy hogy Isten tervei alapján e vagy sem.(Egyébként a katolikus vallás azt tartja hogy minden része az üdvözítő tervnek tehát ilyen értelemben minden Isten terve(Ez pedig érdekes problémákat vet fel a szabadakarattal kapcsolatban, ha valakit érdekel, nyisson egy új témát, szívesen beszállok (holnap))) Tehát most félretéve a szabadakaratot, a kanonizációt, és ha szabad ilyet mondanom, félretéve Istent, ki mit tud Lilith forrásáról?
-
Szekeres
csendes tag
.
[Szerkesztve] -
Szekeres
csendes tag
Köszönök mindent.Nekem most egészségügyi problémák miatt le kell feküdnöm aludni de holnap is még ránézek a fórumra, ha valaki még tud valamit arról hogy Lilith milyen (héber?)mondában szerepel pontosan és hol tudom elolvasni, nagyon szépen köszönöm előre is. Jóéjszakát mindenkinek.
-
Szekeres
csendes tag
Nem megy?
-
Szekeres
csendes tag
Igen, és egy csomó leszbikus hírdeti magát ilyen név alatt :)
-
Szekeres
csendes tag
Bocs, nem olvastam az aláírásod.
-
Szekeres
csendes tag
Harrison Fawcett: A katedrális harcosai? Le lehet szedni valahonnan az internetről?(Habár a címe alapján nem héber monda, jobban hangzik mint az asztronómia.)
-
Szekeres
csendes tag
Nem, nem lehet rájuk, de a Bibliára ahonnan ismerjük őket,lehet.(Igazad van, talán kicsit hülyén fogalmaztam meg.)
[Szerkesztve] -
Szekeres
csendes tag
Elnézést kérek, lehet hogy nem jól tettem föl a kérdést. Honnan olvashatott Lilithről Joung vagy Geothe?(Nem hiszem hogy az asztronómia honlapon vagy az NGE-n ) A monda nevére vagyok kíváncsi ahol Lilith szerepel.
-
Szekeres
csendes tag
Bocsánatot kérek ha megbántok ezzel valakit, de az asztrológiára nem lehet sehol se hivatkozni mint tudományos tény forrására.
-
Szekeres
csendes tag
Biztos hogy megbízható forrás ez az NGE? Az rendben van hogy itt is írnak róla, de hol tudok olvasni róla?(Pontosan hol?)
-
Szekeres
csendes tag
Milyen sorozat?(Hol?)
-
Szekeres
csendes tag
Mi az az NGE?
-
Szekeres
csendes tag
Ha így jobban tetszik a kérdés. Kinek(kiknek) a fejéből pottyant ki Lilith ötlete, és hova?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Szekeres
csendes tag
Sajnos az. Nem találok semmilyen forrást. Hol tudok olvasni róla?
-
Szekeres
csendes tag
Sziasztok! A következő kérdés csak héber mondákban jártas embereknek! Nem tud valaki valamit lilith-ről? Ki volt ő pontosan? Melyik történetben ?
Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA VI
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- E-roller topik
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest