- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Durva árkülönbségek vannak a LS DVD-k között. Media Marktban 630 körül
adták darabját a Philipsnek, az Extreme Digitalnál pedig 2400 10 db hengeresen. Van valakinek tapasztalata, jelent ez különbséget íráskor? -
Ariadne
őstag
Láttam tegnap a Westendes Media Marktban NEC 3551-es (nem tévedés, 3551 és nem 4551) Labelflashes írót, dobozosan. Nem tudom, milyen szerzet lehet, úgy tudtam, csak a 4551-es tud Labelflash-t, ez viszont határozottan nem az volt, és határozottan ott volt rajta a LF logo... Árat nem tudok, nem volt kiírva (és két hete vettem egy Lightscribe-os LG-t...
).
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Éljen, sikerült vennem egy LG 4166B-t az Alienéknél, 2 ÉV garanciával, ugyanis annyi jár mindegyik LG-re, benne volt a dobozban... Vigyázzatok rá, kötelesek lennének megadni mindenhol a két évet, csak lesajnálják egyesek! Szóval dobozosan, szoftverrel, kábelekkel együtt 13.xxx volt.

[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
anjani182
üzenetére
Szabályt is szeghet, ha a gyártó mondjuk 3 évet vállal az adott cuccra, mert köteles továbbadni a kisker azt a jótállási időt, amit ''kap''. És kicsit fura, hogy konkrétan ASUS alaplapokat szinte mindenhol 3 év garanciával adják, honlapjukon fenn van, hogy a világon mindenhol 3 évet vállalnak, egyes haddnemondjammár kiskerek viszont csak 1 évet adnak rá.
Egyébként igen, 10.000 Ft felett számítógépalkatrészekre 1 év kötelező jótállás van, mondhatjuk talán, hogy billentyűzet, ha 10.000 felett van, esetleg nincs benne, de 3 év szavatosság akkor is van rá, mint mindenre, és ez alapján ugyanúgy meg kell javítani, ki kell cserélni, stb... Csak legtöbben nem tudnak erről. Bár normális kiskernél ezek a dolgok nem szoktak gondot okozni. Csak sajna ritka a jó kisker...
-
Ariadne
őstag
-
Ariadne
őstag
válasz
anjani182
üzenetére
Nem mindenhol, ahogy körbenéztem a pár kisker árlistáján, tényleg egyszer 1 évvel, egyszer 2 évvel volt ez az LG. Amit te említesz, az lenne a korrekt megoldás, mert így tényleg lehet választani.
(Meg paranoiás is vagyok a gariidővel kapcsolatban, mióta rádöbbentem, hogy a kékhalál és azt hiszem a mistral is lesajnál két évet az ASUS alaplapok garanciájából, és következetesen 1 évvel adja 3 helyett. Piszok dolog.) -
Ariadne
őstag
Én is most keresek Lightscribe-os írót, és kutakodásaim közepette (újra) felfedeztem, hogy itt is játsszák egyes kiskerek a ''nem adjuk meg a teljes gyári garanciát'' kezdetű vevőátverős játékot, vagyis pl. az LG-t egyaránt láttam 1 és 2 év garral. Meg a NEC írókat is ugyanígy változóan, bár 4551-est még nem találtam. Szóval vigyázzatok!
Az LG 4166B-t most két helyen láttam olcsón azok közül, akikről jókat hallottam: Demand és Alien Computers, 15.000 körül (Mist***ban és Bluef***ben nem vásárolok - már...
).
A Philipset égen-földön kerestem, de nem találtam, csak egy nagyker árlistán (Procomp), a bruttó ára 20.990-re jön ki - de hol van kisker, aki forgalmazza ezt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen asztali médialejátszót?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
adták darabját a Philipsnek, az Extreme Digitalnál pedig 2400 10 db hengeresen. Van valakinek tapasztalata, jelent ez különbséget íráskor?
).

).