Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein85
csendes tag
válasz
picur220
üzenetére
Szia!
Én ezeket próbáltam a Samsung SH-S223F típusú meghajtómnál, mert mindenki ezeket ajánlotta, de nem jöttek, be, hátha te nagyobb szerencsével jársz...

-LIGHTSCRIBE SYSTEM SOFTWARE (LSS)
letölthető innen -> http://lightscribe.com/downloadsection/Windows/index.aspx?id=810
-LIGHTSCRIBE DIAGNOSTICS UTILITY
letölthető innen -> http://lightscribe.com/downloadsection/Windows/index.aspx?id=1106Sok sikert...
-
einstein85
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a hozzászólásokat és telepítettem ezt-azt a megadott honlapokról, konkrétan:
-LIGHTSCRIBE SYSTEM SOFTWARE (LSS)
-LIGHTSCRIBE DIAGNOSTICS UTILITY
-SURETHING LABELER 5 - 15 DAY TRIAL VERSION
-LIGHTSCRIBE TEMPLATE LABELERde nem akarja látni a Samsung SH-S223F/BEWE típusú DVD írómat, mint LightScribe eszközt, pedig ahol csak olvasok róla leírást, mindenhol ott van, hogy támogatja az eszköz ezt a funkciót.
Kérlek segítsetek, mert vettem hozzá egy jópár lemezt és nem tudom gravírozni őket és ráadásul drága is volt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest