Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guseppe
tag
Hi All!
Tegnapi nap végre sikerült egy LS CD-t és egy DVD-t is megrajzolni az LG írómmal. A CD tökéletes sőt gyönyörű, (Verbatim) a DVD nagyon halovány, ritka gagyi lett. (Phillips)
Hát igen erről már sokat lehet olvasni. Lényeg a lényeg, hogy megy az írás minden nagyon cool.
Thx, minden segítséget.
Bye, Gus -
Guseppe
tag
Hi All!
Sajna azóta sem volt időm a géppel foglalkozni, így most ültem le egy picit. Ráadásul holnap megint dolgozom. Az íróm egyébként LG 4166 típus, és sajna semmilyen ''motyot'' nem adtak hozzá, ez az előnye az OEM termékeknek. :)
Nero 6.3.0.3 és 6.6.0.3 verzióm van még a 7-esen kívül, de ahogy írtad alabból nem megy, kell plugin. Úgyhogy, most elkezdek valamiféle plugint keresni, mert már kíváncsi lennék milyen egy saját korong.
Bye, Gus
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Guseppe
tag
Sziasztok!
Sajna nem volt időm az összes beírást elolvasni, de az én NERO-ban (verzio 7.0.5.4) nincs Ligt Sribe írási lehetőség. Legalábbis semmi ilyet nem látok. Lehet esetleg valamiféle pluginnal bővíteni? Ha igen mi a neve? Vagy szerezzek másik nérót? A 6.6-os ban sem láttam LS lehetőséget.
THX, Gus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát igen erről már sokat lehet olvasni. Lényeg a lényeg, hogy megy az írás minden nagyon cool.