- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloo79
tag
-
movax
őstag
válasz
liszi70 #1128 üzenetére
"A linux-hoz meg hülye vagyok, pontosabban soha életemben nem kerültem vele kapcsolatba, és nem vagyok benne biztos, hogy vén fejjel el akarok kezdeni egy új oprendszer megtanulását."
Nem nagyon van, mit újratanulni, egy LinuxMintet egyszerűen ugyanúgy használ az ember, mint egy windows-t.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
liszi70 #1082 üzenetére
Naná, hogy van LibreOffice topik is a PH!-n!
Segítsetek légyszi.
Egy egyszerű oldalszámozást szeretnénk beállítani egy 44 oldalas szöveges dokumentumhoz, de van benne egy olyan csavar, hogy az első 7 oldalt ki kellene hagyni a számozásból, szóval a 8. oldaltól kellene indulnia 1-essel.
20 percet csesződtem vele, de sehogy sem sikerült megcsinálnom. Van erre megoldás, vagy jobban járunk, ha egyesével kitöltögetjük az élőlábakat?
Köszi szépen!
-
válasz
liszi70 #1045 üzenetére
Ja, megtaláltam. Formátum/Stílusok/Stílus szekesztése, és itt be tudok állítani mindent, amit az adott dokumentumhoz, rajzhoz alkalmazni szeretnék. Szöveget, vonalat, kitöltést, stb. Utána Fájl/Sablonok/Mentés sablonként, Sablonnév megadása és Beállítás alapértelmezett sablonként pipa. Így mindig ezzel a beállításkészlettel indul a progi. Király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- SONY LCD és LED TV-k
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Matematika topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Horgász topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest