Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barmiaron
csendes tag
válasz
Viktor0610 #97 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Ugy néz ki, hogy megoldódott a dolog!
Tanulság képpen mindenkinek!!
Felraktam egy iGo8-at ami tökéletessen működött!
Megnéztem a beállitásokat ott!
A port 2 a sebesség 9600 és tök jó minden!!!!Üdv
-
barmiaron
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni!
Felraktam az iGo-t egy 550-es készülékre, de olyan mintha nem látná a GPS vevőt!
Ahol lehet látni a műholdakat ott az antenna egy piros "X"-el átvan húzva!!
Miért?Hogyan lehet ezt megszüntetni???Tudom nem kell rárakni ezt a programot, de ha én mégis ezt szeretném használni!
Üdv
-
kollar.j
csendes tag
Hello
Van egy Mio702-es gépem. Vettem hozzá egy Vitamax inernetes kártyát, segítsetek az internetes kapcsolatot beállítani. Köszönöm -
-
Fekó
csendes tag
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Viktor0610 #89 üzenetére
Csak idézni tudom magam:
"Szerintem itt a legnagyobb baj azzal van, hogy a gyártók csak azon vannak, hogy minnél drágábban eladják a terméküket, viszont azért semmit sem vállalnak... Még a nagyobb gyártók sem igazán frissítik a térképeket, csak nagyon ritkán (ha már 2x frissítenek 1 évben, az sok). Viszont már lassan 1 éve nincs hivatalos friss térkép egyik kütyühöz sem.
Ha valaki megvesz egy navigációs eszközt, azt hiszem joggal várhatja el, hogy tudja használni rendesen arra, amiért vette...
Pl. nekem most van egy 90ezer ft-os Mio-m, Full EU-val. Lehet, hogy áttér a gyártó másik szoftverre, így ehhez valószínűleg nem is ad már ki frissítést (esetleg még idén 1x). Jaa, hogy a szerződésben ez benne van, hogy nem vállal garanciát a térképek frissítésére/azok támogatására??? Engem igazából nem érdekel, akkor megoldom másként... De akkor nehogy elvárja már azt, hogy egy majd 100ezres navit veszek tőle, és azt nem használom más térképpel, csak hivatalos (1 éves térképekkel, amin rengeteg új út, körforgalom, autópálya-szakasz, híd nincs rajta).
Viszont senkit sem buzdítok warezra, nem ajánlom, stb., csak elárultam valamit, hogy van lehetőség arra, hogy lehessen használni a legfrissebb térképeket... De szerintem ezt mindenki tudja, hogy az ilyen kütyüknél van megoldás az ilyesmire..."
"Majd 100ezer egy navi. Én megvettem üzletben, viszont a navit nem fél évre veszem, hanem több évre. És joggal várja el az ember, hogy ha már annyit kiad egy ilyen navigációs kütyüért, akkor arra navigáljon, amerre kell (rövid/gyors/gazdaságos útvonalon). Ez azt vonja magaután, hogy nem árt az sem, ha elég pontosak a térképek, és frissítve is vannak a megfelelő változásokkal...
Azzal nem sokat érek, ha van egy 2006-os térképem, holott már azóta jó pár helyen változások vannak..."
-
necsab
csendes tag
köszi, köszi köszi! Akkor majd nézzük a karóránkat. De ha nem az oldalán kapcsolom ki a készüléket, meg ha nem szinkronizálom a gps időhöz, műxik ;)
-
-
Fekó
csendes tag
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
Látszik, hogy nem olvastál vissza. Azért kell a te szavaiddal élve "hekkelni", mert a gyártó cég nem frissíti a szoftvert.. Egyébként a gyári szoftverrel sem volt tökéletes az idő!
Az "áhított" programról meg annyit, hogy nem mindenki ért hozzá!
Köszi a segítséget mégegyszer Norbi!
-
necsab
csendes tag
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
Köszi a "figyelmeztetésed" de biztos, hogy nem az abaj, hogy nem erre tervezték, mivel ahogy írtam az eredetivel sem jegyezte meg az időt, azzal is kavar volt. Más valaki, akinek esetleg ilyen készüléke is van?
-
-
necsab
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyenem van, az eredeti progit hála sikerűlt lecserélnem egy Mio 3.3-ra, a frissítések miatt is már megérte... A problémám, hogy az idő mindig elállítódik :@ Ha kikapcsolom az oldalán lévő kapcsolóval, akkor mindig 12:00ról indul, amúgy ha kézzel beállítom, és csak Sleep-be megy, akkor megtartja az időt. De a gps idő az teljesen más időt ír, és még a mion nem is találok olyan belállítást, hogy gmt+1 Budapest. Bár az eredeti szoftveren volt ilyen beállítás, de akkor sem a jó időt írta ki a gps időnek sem. Másnál is van ilyen probléma?
-
12Tomi
csendes tag
Sziasztok van egy LN550 esem
Beleestem abba a hibába hogy rátettem egy friss Mo téképet
Netről letöltve de kulcs jelent meg előtte
De visszatéve a régivel sem működik
Annál is van kulcs
Regisztry törlés sem segít
Müködik a szerkezet de nincs Mo rajta
Ha valaki segítene megköszönném -
Norbi.Sz
senior tag
Én találtam
De az nem hivatalos... Mivel hivatalos frissítés nincs. Sokan nem olvassák el a szerződési feltételeket, abban le van írva, hogy semmit sem biztosít egyik navigyártó cég sem (térképfrissítés, szoftverfrissítés, ilyesmi) a vásárolt készülékhez. Persze beígérni beígérnek mindent, de sajnos az esetek 99%-ában ez nem teljesül... Miért??? Mert hülyék lesznek megvenni a térképállományokat, mikor úgyis megveszik a készüléküket. Ám az ember találékony, és megoldja
Pl. az LG-re is, mint több navi eszközre, fel lehet tenni egy kis trükkel a MioMap v3.3-at (iGO 2006 Plussz klón). Ezzel már tökéletesen műxik az összes térkép (Full EU), és bármilyen friss térkép is felrakható, nem fogja zárolni. Egyetlen hátránya van csupán, hogy elveszíti a készülék a garanciát, ha valami gond lenne vele... Ez az LG esetében viszont simán megoldható, mivel nem az eredeti kártyára kell felrakni a cuccot, hanem egy üres-vásárolt kártyára
Amúgy ment egy privát üzi... Nem kaptad meg?
-
Oberon2007
csendes tag
Elkövettem egy nagy hibát. Beletöröltem a LN550-esem \ResidentFlash\LGE\LGENavi könyvtárába.
Ennek a tartalmát el tudnátok küldeni? Megköszönném!
Sajna most el sem indul az egész!Oberon
-
Tomiboy46
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem! Mit tegyek hogy LN550-met felismerje a gépem? Microsoft ActiveSync 4.5 feltelepítve. Kiírja, hogy a kapcsolat létrejött, de szinkronizálás, ütemezés nem működik. A Total Commanderem nem ismeri fel a PNA-mat.
Szeretnék még pontos útmutatót és ha lehet anyagot is a MioMap v3.3 telepítéséhez.
Köszönöm előre! -
Fekó
csendes tag
Nekem azt mondja, meg valaki hogy mi a pisztolyt csináljak? Az M3 új szakaszát nem jelzi, olyan mintha a szántóföldön autókáznék... Mi a jó megoldás, írjatok!
-
rankesz
veterán
Nekem is plz!
Egész hétvégén tőrtam a netet de úgy látszik kevés vagyok mert nem találtam megoldást -
moriczg
csendes tag
Jelzem, én próbáltam a hivatalos szoftverfrissítést: Cobra kft., Gulyás Úr az egyetlen hivatalos és LG által megbízott szerviznél. 25000 forintért ad(nak) egy teljes Nyugateurópa CD-t és egy új, 2GB kártyát. Más lehetőség nincs. (www.lg.hu-nál is érdeklődtem, mert olvastam az évente egy frissítést a honlapon). Fer, nem? 40 000 Ft a készülék, 63% a frissítés
-
livi111
csendes tag
sziasztok..
[No warez -alapelvek!]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
hunter33
csendes tag
Sziasztok nekem is Lg 550-em van, szoftvert szeretnék cserélni rajta, összekötöm a számítógéppel de nem ismeri fel !!!Nem tom kell e hozzá valamilyen kezelő progi, néztem a cd-n de nem találtam semmit!!!!Ha valaki tud lécci segítsen!!!Előre is köszi!!
-
robika744
csendes tag
nekem is lg ln550-em van és sost kérek mert nekem egész eu térkép kellene,de már azt keresem két napja ha tud valaki aki segit meg köszönöm
-
korbgy
csendes tag
Sziasztok!
Én 1 éve használok ln555-öt. Sajnos 2006 októberiek a térképek rajta és ezért számtalanszor hagyott már pácban a masina. Sokat megyek vele egyébként külföldre is. Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudnám frissíteni a szoftvereket úgy hogy működjön is? Legális módját már próbáltam, de elvileg nincs gyári frissítés.
Előre is köszönöm! -
totisu
csendes tag
Sziasztok.Nekem is van egy LG LN550 gépem,és szeretnék egy fullos windows 5.0 rátenni ,mert a butitott CORE változat van rajta.Ha, valaki tudja honnan tudnám letölteni,kérem írja már meg.És nem ártana egy rövidke leírás is rólla hogyan kell telepíteni nehogy eltoljam a gépet.Nagyon szépen köszi.
-
Mellit
csendes tag
Sziasztok!Mivel lehet megnyitni a FBL file-t?Ha tudja valaki akkor írja meg!Köszi
-
Mellit
csendes tag
Sziasztok 1 éve van ln 550-es navigációs rendszerem,és szeretném frissíteni,de nem találom az oldalt ahol vannak az új frissítések!Ha tudsz segíts!Köszi
-
Sebulba
csendes tag
Sziasztok!
Napokban vásároltam egy lg ln550 navigációt.Viszont nem tudom örüljek-e neki vagy,ne is használjam inkább.40 tonnás kamiont vezetek,próbáltam bízni a térképben,de jócskán hiányos.Olyan utakra vezet néha,hogy biciklivel sem szívesen mennék arra,és egy-egy megforduláshoz is több kilómétert kell mennem miatta,holott nem sokkal odébb megy egy autópálya amit a navi nem is tud!
Létezik erre a típusra frissebb térkép?
Ha igen.Hol?És hogyan tudom feltenni?
Kérem aki tud s akar,segítsen!Köszi! -
Sebulba
csendes tag
Sziasztok!
Napokban vásároltam egy lg ln500 navigációt.Viszont nem tudom örüljek-e neki vagy,ne is használjam inkább.40 tonnás kamiont vezetek,próbáltam bízni a térképben,de jócskán hiányos.Olyan utakra vezet néha,hogy biciklivel sem szívesen mennék arra,és egy-egy megforduláshoz is több kilómétert kell mennem miatta,holott nem sokkal odébb megy egy autópálya amit a navi nem is tud!
Létezik erre a típusra frissebb térkép?
Ha igen.Hol?És hogyan tudom feltenni?
Kérem aki tud s akar,segítsen!Köszi! -
L1m1
tag
Aha meg regebben olvasgattam hogy van nem tudom pontosan milyen keszulekre stb...
szal hogy sd kartyara a csak jatekot rakodra
erintokepernyos miatt allitolag kiraly is
thx! -
-
L1m1
tag
Valakinek sikerult jatekot raraknia?
Koszi! -
-
Ruspy
csendes tag
Sziasztok, nekem is kellene a miomap v3.3, mert próbáltam a legfrissebb fbl-eket berakni a map könyvtárba, de nem ismeri fel a gyári soft.
-
maki74
csendes tag
Sziasztok
Kaptam én is egy LN550 -et. Tudna nekem segíteni valaki térkép ügyben?
Köszi -
zsgsm
csendes tag
sehol senki....
-
zsgsm
csendes tag
szia
el tudnád nekem is küldeni a linket a miomap-ról ?
előre is köszönöm
Zsolti -
zsgsm
csendes tag
én is kérnék egy linket...köszi
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
bradbury99 #52 üzenetére
Szerintem hülye lesz bárki is kiadni érte még 25eFT-ot, mert annyiért már Mio Digiwalkert Cx20-at vesz, amennyibe úgy kerülne (a megvásárolt készülékkel).
És azért egy Mio csak jobb, nagyobb (4,3"), gyorsabb, nagyobb márka a navik között... -
bradbury99
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek LN550, LN555 szervizeléssel kapcsolatos problémája van, akkor segítek, ha tudok.
Hivatalos frissítés is elérhető egy "Upgrade Kit" formájában, ami tartalmaz egy 1GB-os
SD kártyát és 2 db CD-t az új térképekkel.(2007.06.teljes Európa) Sajnos bruttó 25 E Ft.
Ez inkább az LN550-es tulajdonosoknak éri meg, mert így teljes Európára bővül a
készülékük.
-
1halas
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki segített, vagy segíteni akart a GPS-m felélesztésében
Üdv
1halas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- HTPC (házimozi PC) topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest