- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuxp
tag
válasz
fcbpete #38430 üzenetére
itt a kijelző van sérülve a kép alapján,ha mégsem cserélik vagy adják vissza a pénzt akkor az lg ugy is tudni fog erről mert a bolt értesíti őket,de én csak felhívnám az lg-t ha nem egyeztek a boltal majd és az a biztos amit ők mondanak. De ha megnézi a bolt és cseréli akkor minden ok ahogy te is írtad.
-
bubuxp
tag
válasz
fcbpete #38424 üzenetére
A panel sérelem külsőleg értendő? Ilyenkor sajnos az eljárás ugy tudom én is ahogy leírtad ,foto stb.. mert bizonyítani kell a sérülést meg amiről képeket kérnek annak eleget kell tenni. Az Lg és a cég is a 3-napon belül a pixel hiba és sérülés nélküli hibás készülékeket cseréli ki. Ilyenkor vizsgálat alá kerül a készülék. nekem is volt hasonló ügyem.. törött kijelzővel érkezett tv.. De végül kicserélték. Én megfogadtam ha legközelebb Boltból veszek és kihozzák akkor a kibontást videó felvétellel rögzítem mert az igazol engem h nem én tettem benne kárt,vagy nem veszem át csak a postán vagy a futár jelenlétében bontom ki.
-
fcbpete
csendes tag
válasz
fcbpete #38422 üzenetére
UPDATE:
Most azt mondja a webáruház, hogy jelezték a gyártó felé a hibát, és elszállíttatják a gyártóhoz, majd ők kivizsgálják hogy nem felhasználói hibából következett -e be a sérülés. És ha nem akkor talán majd küldenek egy újat. Ez a normális procedúra? Ez lenne az eladói csere garancia?
P
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest