- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
vigfer90 #86688 üzenetére
Szia.
Én az alábbiak szerint állítottam be a tv-t.
Eredeti (felhasználó) belül:
Háttérfény: 80
Kontraszt: 100
Fényerő: 55
Élesség: 50
Szín mélység: 55
Árnyalat: 0
Színhőmérséklet: 0Speciális beállítások:
Dinamikus kontraszt: ki
Dinamikus szín: ki
Színskála: Automatikus
Szuper felbontás: Alacsony
Gamma: AlacsonyTovábbi beállítások:
Zajcsökkentés: ki
MPEG zajcsökkentés: ki
Valósághű mozi: ki
Szemkímélő: ki
TruMotion: kiA kép így nekem tökéletes.
Ha 4k HDR-t nézek akkor a háttért 100 ra állítom.
Ízlések és pofonok egyébként, hogy kinek mi a jó. Szerintem ebből a beállításokból kiindulva, apró finomításokkal te is megtalálhatod a számodra megfelelőt.
Kellemes Ünnepeket. Használd egészséggel.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
vigfer90 #70493 üzenetére
Valójában a homokszem nem is homokszem, legalábbis az LG-ék szerint a szoftverben szándékosan módosítottak valamit a csatorna keresés/tárolással kapcsolatban, tehát elvileg jobbnak kellene lennie, csak azt hagyták ki a számításból, hogy közép-kelet Európában van egy kis ország, ahol a szolgáltatók csak a pénzt szeretik beszedni, de a fejlesztésekre nemigen költenek.
UPC-ék két évvel le vannak maradva a mediacard kompatibilitási listával, magyarul szerintük vegyél minimum 2 éves tv-t, amit egyébként újonnan már nem is kapsz meg. Mondjuk azért LG-ék sem szakítják meg magukat, hogy hajtsák az új készülékeik UPC mc tesztjeit, pedig szerintem nem lehet egy nagy szám, max 1 nap alatt le lehet zavarni az egész adott évi szériát.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
vigfer90 #70490 üzenetére
Sajnos nekem az általad említett két módszer esetében is ugyanez volt a hibajelenség, teljesen mindegy volt, hogy listából, epg-ből, a csatornaváltó gombokkal vagy közvetlenül a csatorna számának beírásával kapcsoltam a csatornára, ugyanaz a hiba. Amint írtam az egyetlen megoldás a kártyaolvasó kivétele, majd néhány másodperc múlva a visszahelyezése volt. Ilyenkor újra autentikált és utána mutatta a csatorna műsorát, de amint másik csatornára léptem, a hiba ismét jelentkezett.
Neked melyik szoftver verzió tett be? (nekem a 04.00.70)
-
Watt25
veterán
válasz
vigfer90 #69720 üzenetére
Még egy érdekesség. A Duna HD és a többi ingyenes csatorna viszont gond nélkül megy.
Szerintem ez nem érdekesség, hiszen azok nem kódolt csatornák.Olyan szempontból jó, hogy tudható, hogy mindenképpen a CI+ csatlakozóval, vagy a benne lévő cuccokkal van a gond. (Illetve azok szoftveres kezelésével.)
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
vigfer90 #69714 üzenetére
Nekem is ez a konfiguráció, akkor még várok a frissítéssel :-) Írj, ha megoldódott. Esetleg alaphelyzetbe állítás után egy újrahangolás ?
Javaslom, hogy mentsd el a jelenlegi csatornakiosztást, beszélj a szolgáltatóddal és keress újra minden csatornát CI modul nélkül. Ha megvan, dugd vissza a CI modult és nézd meg van e rendesen adás. Ha van, akkor kerestess újból, de ne engedd, hogy végigmenjen, lépj ki az elején, így egy csatornád sem lesz. Ekkor töltsd vissza a csatornalistát. Nekem csak ezzel a módszerrel jelentek meg rendesen az ékezetes betűk, egyébként mindenféle más karakterek jelentek meg az ékezetesek helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest