- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Dicker #96582 üzenetére
Talán Aliexpress vagy ilyen helyen láttam kínai Magic Remote-ot hozzá. Az talán jó lenne donornak, valahogy az európai gombokat kéne átszerelni rá. Ha gondolod, próbáld meg.
Esetleg ebay, használtan.
Kollégám már évekkel ezelőtt ugyanígy járt ezzel a modellel, ebből tanulva én ha TV-t veszek, azonnal veszek hozzá plusz egy távirányítót.
-
Selynelar
aktív tag
válasz
Dicker #93567 üzenetére
Gondolom most external speaker-en van a hang. (Hdmi) Próbáld ott állítgatni. Azt hiszem,hogy auto-n kell,hogy legyen. Ha nem megy úgy,akkor próbáld meg stereo-ra tenni. Lehet,hogy az usb nem támogat valamit,amit meg a speaker igen. Vagy fordítva. Na ezt most aztán jól megfogalmaztam. De érted
Szokott olyan is lenni,hogy az usb-re is be kell állítani ugyanazt a hangkimenetet,pont úgy mint samsungok esetében a képbeállításoknál. Ha beállítottad a képet tv adásnál,akkor be kell állítsd akkor is ha usb-t csatlakoztatsz. Erre tippelnék. De bocsánat ha tévednék. Próbálkozz a hangbeállításokban babrálni de úgy,hogy elindítottad a filmet s a tv hang menüjében játszol.
Remélem hasznos lesz az infó.
Üdv.
-
Selynelar
aktív tag
válasz
Dicker #93565 üzenetére
Csatlakoztasd a hdmi kábelt a tv hdmi-arc-ba és szintúgy a jbl-nél is menjen hdmi-arc-ba. A tv-nél a hangbeállítások menü-ben engedélyeznek kell a hdmi-arc-ot vagy cec. Ott tudsz szórakozni,hogy min is szólaljon meg a tv-d. Hangszóró-optikai-hdmi stb. Rég volt már lg-m de valószínűleg,hogy ez lesz a vége.
Üdv
Ui.:
Hadd linkeljek neked egy kis segítséget. "Google a barátom"
-
farkas-j
őstag
válasz
Dicker #75873 üzenetére
Én most a magánvéleményemet írom! Nekem az LA széria a kedvencem! NetCast (Linux alapú) operációs rendszere van. Eléggé kiforrott. Szerintem (most biztosan megköveznek) sokkal jobb, gyorsabb, és kezelhetőbb rendszer mint a rajzfilmes WebOS.
A hátránya abban lehet, hogy nem lesznek már hozzá új appok, már ha használ egyáltalán valaki ilyeneket a TV-jén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest