- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
GyureX #78770 üzenetére
Üdv!
A család TV vásárlása kezd a finisébe érkezni.
Két méretet tervezek venni. A kisebb egy ~28" átmérőjű - jelenleg a 28MT48DF-PZ tűnik a befutónak.
A nagyobbal meg vagyok lőve. A 43LH541V szimpatikusnak tűnik. Képben az 5100-ast és az 500-ast láttam már, ezt az 541-est még nem.Mit kell, lehet, illetve ajánlott tudni ezekről a típusokról?
A kicsi idősebb személyeknek lenne, nekik nem létkérdés a fHD, az egyszerű kezelhetőség annál inkább.
A nagy az enyém lenne, nekem viszont fontos a 2 HDMI.
A SMART nem igény, hanem kizáró ok. (Raspberry Pi2 kerül rá)A kicsit egy Euronics-ban veszem, a nagyot 99%, hogy neten...
-
törölt tag
válasz
GyureX #78188 üzenetére
Mondta valaki hogy vedd meg? Mivel nem lehet különbséget tenni a végeredményt illetően, ezért a 950-est nem sokan veszik, mert a látvány ugyanaz, és feleslegesen senki nem akar fizetni a különbségért, ami nulla, a látványt illetőleg. Nekem nincs ilyen, de olvastam pár dolgot. Ugyanilyen a KS7000 és KS8000 közti különbség, vagy a Pana és Sony tévéinél is, amit kevesen fizetnek meg, mert nem lesz jobb tévéjük, csak a szomszédnak lehet mutogatni, de bezzeg az enyém 10 bites. Venni kell egy UHD BD lejátszót és tesztelgetni a tévéket. Én is tudok guglizni, ezeket felesleges nekem mutogatnod.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
GyureX #78181 üzenetére
A számok makacs dolgok színenként 8bit (256 szín), ebből többet nemigen tud csinálni sehogy, ha maga a led (vagy a vezérlőelektronika) nem tud több színt megjeleníteni. Az egyetlen megoldás a 10 bit.
Jó lenne tudni, hogy lehet-e ezt valahogyan ellenőrizni?
Itt meg azt írják (igaz, hogy januári a cikk), hogy az UH85 és UH95 10 bites.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
GyureX #78171 üzenetére
Nem a legújabb firmware van fent, de azért az csúnya lenne, ha Dolby Vision-nel reklámozzák, de csak valamelyik későbbi firm-mel működne.
A Tool Option 1-ben ez van: LVDS Bit < 10bit >
Ennek az értéke lehet "8bit" vagy "10bit"
Az újabb firmware-t nem raktam még fel, mert tavaly a frissítés után random nem kódolt a ki a csatornákat.
Még nem mertem megkockáztatni. Ráadásul a frissítés leírásában nem írnak ide vonatkozót:1) Freeview Play Support in UK
2) Apply the DVB-T2 system in Czech
3) To Improve auto-reboot problem with "This app will now restart to free up more memory" phrases during watching Live TV in Spain
4) To Improve automatic channel number changes(over 850 channel) problem during watching Italy Rai channel
5) Fix MRCU Pairing Failure Issue
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest