- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisninja #50134 üzenetére
Eléggé ismert az LG Webos nevű smart rendszere, tesztekben is dicsérik, olvass utána. Médialejátszási képessége is jó. A hangrendszerét a 2 x 12 Watt + Subwoofernek köszönhetően egy tévéhez képest én nagyon jónak minősíteném. A másik márkáról nem tudok nyilatkozni, ehhez olyan valaki kellene, akinek van mindkettő, és ugyanolyan körülmények között egyszerre tudja őket tesztelni. Az áruházi körülmények alapvetően alkalmatlanok erre a dologra. [link]
-
törölt tag
válasz
luckyman #50129 üzenetére
Szerintem ez a kósza 4:3-as történet nem ér ennyit, inkább az a sajnálatos, hogy ilyen adások vannak még, ami a szolgáltatók sara.
Nyugi, amikor az analógra célzunk itt, az nem az anyagi dolgokra vonatkozik, mert sokan fizetnek több ezer Ft-tal többet analóg kábel tv-re, amikor más meg 3 ezerből digitális HD-s műsorokat tud nézni. Szóval ez inkább csak segítség, mert nem mindenki van itt képben.
GumpNews Serviioo ügyben itt tudnak segíteni: [link] -
törölt tag
válasz
érdeklÖDÖN #50112 üzenetére
A tévébe nem tudod átrakni a kártyát az STB-ből? HDMI-vel csatlakoztattad a tévéhez a boxot?
luckyman Néhány perc alatt meg van a frissítés, eddig mindenkinél bevált. 04.35, vagy a legújabb 04. 41-es is. TV műsoroknál a gyors menüben Eredeti legyen a képarány. -
törölt tag
válasz
luckyman #50103 üzenetére
Remélhetőleg nem analógot nézel, mert az perverzió lenne tényleg. Mindent eredeti méretben érdemes nézni, torzítás nélkül, ha 4:3-ban adnak valamit nagy ritkán, azt is el lehet viselni.
érdeklÖDÖN, Neked is a torzításmentes eredeti képarányt javaslom, semmi nem ég be, ilyenről még nem is hallottam LCD-nél. A régi acc-ot kellene használnod(mert jobb is), ezt meg töröltetni a modikkal. Szabályellenes a kettő. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
drmotto #49951 üzenetére
2014-es FHD-s, LAN-os 10k-val jobb áron:
LG 32LB5700 [link] , mint az a régebbi Hd-ready-s. (Valós 100 Hz, kb 110 ezerért van.)
huncutka1029 Az elektroshop .unas.hu-t én nem venném figyelembe. Ott lehet elvileg a már sehol nem kapható tévéket venni, vagy inkább egy nagy átverés a dolog. -
törölt tag
válasz
Luck Dragon #49925 üzenetére
Nincs róla információnk, mert UHD-t még kevesen vesznek. Viccesen úgy is mondhatnám, hogy nem nagyon van itt aki látott olyan embert, aki már látott élőben vagyis nem áruházi körülmények közt ilyen tévéket. E méretben ami nem 4K-s: LG 49LB870V [link], vagy 47-es: LG 47LB730V Neked kellene?
Akkor tévedtem, mégis van UHD-s tulaj.
kelepce Elmondanád a tapasztalataidat SD, HD, stb, és úgy általában? -
törölt tag
válasz
Materix #49917 üzenetére
Van egy oldal, hogy melyik az igazi 3D film, de az igaziak közt is van van ami semmit nem ér 3D szempontból. [link] Az animációs filmek általában jók ilyen szempontból. Ha wifi helyett vezetékes csatlakozást választasz, akkor nem fog annyit bufferelni, vagy semennyit. Az iso-khoz fizetős PoverDVD progi kell, vagy más drágább külső lejátszó. Nem a méret határozza meg azt, hogy milyen a 3D hatása, a kisebb mkv-s filmek is lehetnek jók.
Robertó79 A mindig tv kártya és a kártyaolvasó is kell együtt a tévébe. -
törölt tag
válasz
csalafinta65 #49884 üzenetére
Neked van gondod, és az LG topicban mindenféle más márkákról beszélsz, holott mindegyiknek van saját topic-ja, vagy ott meg az LG-kről mesélgetsz?
Te vagy az aki kezdésnek belekötött DaliBaba fórumtársunkba, mindenféle ok nélkül, nem más. -
törölt tag
válasz
csalafinta65 #49878 üzenetére
200 körül már 50"-ost érdemes venni, nem 42-est.
Viszont a többi márkával az offolást befejezhetnéd itt, még nem szóltak érte a modik? -
-
törölt tag
A menetes a műholdas csatlakozó, ahogy mondod.
Lacko84 Akkor tedd fel az újabbat pendrive-val.
embe Ha rossz irányba néz, a jelteszt funkcióval be lehetne állítani, a műholdas DIGI, vagy UPC direct topicokban olvass utána, hogy miként tudnád magad beállítani. Valamelyikben leírták a módszert olyannak aki külföldre akarta vinni a szettet. -
törölt tag
válasz
smallmer #49714 üzenetére
A túl nagy méretet biztos, de én azt nem tudnám megszokni. Monitornak monitort használok.
toscana Azért még van pár helyen: [link] , meg a 700V és 730V is ugyanaz.
Diamond500 Gyári garanciája lesz 2 évig minden itthoni, számlás LG tv-nek. Kiszállásos szervizszolgálat, és nem pedig az oda-vissza szállítgatós hetekig tévé nélkül várakozós megoldás.
-
törölt tag
válasz
Lacko84 #49709 üzenetére
Vannak annál jobb frissítések, ami pendrive-ról lehet feltenni, pl. (#49675)-ös hsz-ben a 04.41.32, de korábban leírták azt is, ahogy fel lehet tenni. Vagy a 04.35.30-as is jó, ami többen is használunk.
premierpark Az LG-nek 30 alatt van, ami nagyon jó. A panának 60 ms körül van. -
törölt tag
válasz
Diamond500 #49556 üzenetére
Nálam egy 2 méteres koax kábel, a végén pár centiméteres részen lecsupaszított réz kábellel fogja a mindig tv szabadon vehető adásait, tökéletes minőségben.
Biga123 Az analógot nagyon nem szeretik ezek a tévék, nem ártana inkább valamilyen digitális tv műsorokkal táplálni. Tudomásom szerint 2015-ben kezdve folyamatosan megszüntetik az analóg jeltovábbítást.
Tehát mindenképpen digitális adást nézz. Legalább a fent leírt módon. -
törölt tag
válasz
sz.z.csicsi #49507 üzenetére
Én a beállításokat is átnézném a tévénél. Volt egy fórumozó, aki már a harmadik tévéjét cserélte felhősödés miatt, mert minden fontos jellemző maximumon volt neki, mint pl. háttérfény, kontraszt, fényerő.
Ezeket kipróbálnám ilyen sorrendben 50, 80, 50-es értéken. Élesség 10-10. Szín 50. Alacsony vagy közepes Helyi sötétítést beállítva. Nálam szép színek vannak és nincs árnyék a kurzor körül sem. Amikor rádióra kapcsolok, és kiírja hogy Csak Hang, ott is szépek a betűk, nincs árnyékuk.
A gyári képbeállításokat is át lehet állítani, ahogy neked szimpatikus, és a bemenetekhez is külön beállítás tartozik. Xbox-hoz átnevezted a HDMI-t Játékkonzolra? -
törölt tag
válasz
Robertó79 #49490 üzenetére
Képek: [link]
arnA döntés a te kezedben van, nyugatabbra már van pl. Netflix, amivel 4K-s tartalmat lehet nézni előfizetéssel, és majd nálunk is lesz. Azt olvastam róla még, hogy az SD tv adást nem túl jól jeleníti meg a tv, de HD már rendben, de ezt meg kellene nézni valahol. Ha bevállalod, netes rendelésnél 14 napig eldöntheted, hogy megtartod-e, vagy visszaküldöd. -
törölt tag
válasz
szaszalino #49466 üzenetére
Amit szeretnél, azt egy twin tuneres tévé tudná, és ha jól tudom csak analóg adással. De az analóg már ugye nem játszik, a rossz minősége miatt. Vagy működhet akár egy HD-s beltérivel is, miközben a tévédben van előfizetői kódkártya is? Na, ezt sem tudom biztosra.
arn LG 55LB730V és 731V. -
törölt tag
válasz
farkasistvan #49391 üzenetére
Pedig el kell fogadni, hogy ezek elsősorban csak TV-k, és nem univerzális mindentudó készülékek, vagy PC, és Medialejátszó, stb., és minden 5 az 1-ben. Főleg ilyen jó áron. Ettől függetlenül a legjobban az LG-ken működik minden funkció.
Van megoldás a problémádra, veszel egy Magic Remote Controll-t, kb. 9k-ért, vagy rádugsz a tévére egy usb-s egeret, amivel tudsz az alsó sávon bárhova navigálni. Ráadásul a Magic több funkcióját is kiváltod vele.Akinek bármilyen problémája van először használja jobb fent a keresőt, pl. felirat, mert sok dolog le van már írva többször is. Káromkodásra, és a tőlünk független gyártók szidalmazására sincs senkinek szüksége itt. Csak egymásnak segítünk itt, és a tapasztalatainkat osztjuk meg, ezért vagyunk itt.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #49380 üzenetére
Jó hozzá, mert LB630 felfelé kompatibilis.
-=Jam=- Nálam hibátlan a 35-ös verzió. -
törölt tag
válasz
wong kok wah #49348 üzenetére
Van egy orosz webos-fórum, ahol van erről leírás. De inkább várjátok meg -=Jam=- megoldását. A frissítés utáni gyári visszaállítást írta valaki, de én nem javaslom, mert minden beállítás, és a csatornák stb. elveszik ilyenkor.
-
törölt tag
válasz
balázz #49304 üzenetére
Azt nem tudom, de valószínűleg csak kártya van benne, külön olvasómodul nincs. Kábelesnél volt az említett megoldás. Ki lehetne próbálni egy másik Hdmi kábelt(csak kikapcsolt tévénél szabad csatlakoztatni), vagy újraindítani az STB-t. Mivel sat tuneres a tévéd, ezért lehetne beltéri nélkül is használni, de ilyen lehetőség csak másik szolgáltatónál van: pl. DIGI, és UPC Direct.
-
törölt tag
válasz
Morris #49299 üzenetére
Itt van a 47LA kínálat: [link]
Ettől függetlenül még nem zárhatjuk ki, hogy tudnak ilyen tévéket szállítani, talán érdemes lenne megkérdezni őket.
balázz Ezek eléggé beltéri hibának tűnnek. Műholdas, vagy kábeles box? Mert már olvastam olyanról, hogy átrakták a thome-os kártyát a kártyaolvasóval együtt a tévébe, volt egy csatornakeresés és így működött a tévével is. -
törölt tag
válasz
Morris #49288 üzenetére
Honnan rendelnéd az 47LA620S-t? Mert már igen csak kifutott típus.
Központi talpas még a LG 47LB650V is.Shingen A Webos csak az LB630-tól felfelé van a tévékben.
-
törölt tag
Magic Remote Controll a legjobb, mert a hangalapú keresés a leggyorsabb, és rámutatással is megy. Amíg nincs Magic, egy normál USB-s egérrel is könnyen lehet a betük közt navigálni.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #49208 üzenetére
Nálam 0-n van mindkét élesség, és nagyon jó a kép.
-
törölt tag
válasz
fenergie84 #49188 üzenetére
Tedd fel a Serviioo-t :[link], az LB5610 egy jó alap tv.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #48960 üzenetére
Most írtam, hogy a legtöbb honlapon régi verziók vannak fent, csak pár kivétel van. Egyébként is alapból a tv automatikusan tud frissíteni, és ez sem a magyar honlaptól függ. ??
hm15 Majd LB650-es tulajok megmondják, de itt egy video, és van benne mindkettő: [link] -
törölt tag
válasz
Diamond500 #48958 üzenetére
Na. ez nem igaz, ezek a frissítések más fórumokról valók. Csak 2-3 másik honlapon vannak újabb hivatalos verziók, pl. a hongkongi és az usa honlapokon.
-
törölt tag
válasz
Harkovz #48932 üzenetére
A modul és a kártya, mert minden alkalommal ellenőrzi a jogosultságot. A lassúságért cserébe egy beltérivel, és távirányítóval kevesebb van, és szebb képet kapsz. Ez egyébként minden tévénél így van. Akinek a gyorsaság a fontosabb, az használjon beltérit. Valamit valamiért.
-
törölt tag
Milyen tévé szolgáltatásod van, mert az is számít?
Kiindulásnak: [link], még annyi, hogy szerintem elég a 60-as háttérfény, de ízlés szerint egy kis finombeállítás majd nem árt.
Diamond500
A 6 digális csatornát betenném a kedvenc A-ba, ezek aztán a FAV gombbal előhívhatók lennének. A többi maradna 1-től felfelé. -
törölt tag
Próbáld ki a Serviioo-t, itt a topicja. [link]
-=RelakS=-
Digitális tévét illik digitális adással táplálni. Haladjunk a korral. Megtörtént a digitális átállás, már csak digitális sugárzás van. Az csak ajándék a fogyasztóknak,hogy Mo.-on még a kábelszolgáltatók analóg jelet is adnak. Állítólag 2015-be majd beszüntetik ezt. -
törölt tag
1, Amelyikkel működik. 2, Set-top box a neve a beltérinek, és nem setup box
. Ha jól értem, akkor digi kábel tv van nálad. A digitális szolgáltatáshoz+ a HD csatornákhoz kell a kártya is, ha jól tudom. Lehetséges hogy analógot nézel?
A Magig-et össze kell párosítani a tévével, és utána a P gombnál lévő le-fel nyilakkal, vagy a görgő le-fel tekerésével is lehet csatornát váltani.
(#48896) blevi Az OK , vagy az INFO gomb (1x vagy 2-szeri) megnyomására látni lehet az infót. Vagy használd a GUIDE gombot, esetleg a Live menü>Csatorna. -
törölt tag
válasz
g.Viktor #48697 üzenetére
Telekomnál eddig működőképes volt az, hogy a Smart kártyát az olvasóval együtt átraktad a tévédbe, ezáltal kiiktatható volt a beltéri, de Iptv az más rendszer. Szerintem a Magic Remote-os, és a Mobilos távirányításnál is könnyebb, gyorsabb megoldás a beltéri távja. Nekem legalábbis nem szimpi, hogy csatornaváltás előtt más kütyükkel kelljen szöszmötölni. Inkább maradjon a 2 db távirányító.
coolmpi Már csak a 10W/20W miatt is 42lb5610, és általában árban is jobb. Ha megnézed ezeket, mind a 4 ugyanaz, de az 561x-es számozásúak hangerőben jobbak az 550x-eseknél. A külső design-ban meg csak színeltérések vannak. LG 42LB5610 + LG 42LB561V + LG 42LB5500 + LG 42LB550V
Shingen, Az 5 percen belüli hsz-eket kötelező lenne szerkeszteni.
-
törölt tag
válasz
tvtárs #48669 üzenetére
Több lehetőség is van: kép menüben van képteszt, képvarázsló, visszaállítás, fw frissítés, általános résznél a tv visszaállítása. Ha nem bírsz vele, akkor hívd az LG szervizt, majd ők megoldják.
olasz69, f1mester Van a műholdas résznél diseqc, bár nem tudom mire való.
A Live menüben van Program mód választás műhold, vagy kábel, vagy antenna mód választására, rádió, kedvencek stb. szűrésre is. -
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #48636 üzenetére
Szoftveresről, és magicről beszéltél, arra írtam, és a külső árnyalatokat is leírták korábban. Jó, hogy leírtad újból, mert sokan kérdezik.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #48633 üzenetére
Nincs különbség. Olvass vissza pár oldalt, nemrég tárgyaltuk ezt.
-
törölt tag
válasz
olasz69 #48604 üzenetére
Talpak közti távolság az mire kellene bárkinek is? Ráadásul a lábak hátulja még beljebb is van. Talán a talpakkal együtt mért távolságot érdemes kérdezni, mégpedig azért, hogy mekkora asztallapra lehet elhelyezni a tévét. Ez pedig 100 cm. A tévé teljes szélessége pedig 106 cm.
aurel343 Direktben sehogy, de ha letöltöd a filmeket, azokat bármikor megnézheted Hdmi, Wifi, vagy lan kábel segítségével.roomi Mivel az íveltsége a tévéknek csak kis mértékű, ezért szerintem csak egy design elemnek számít.
Használati előnye vagy hátránya nincs is. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
olasz69 #48418 üzenetére
Egyértelműen a 731V-t vedd meg. Majd ha minden tv műsor HD-ben megy, és lesz már 3-4 UHD adás, majd akkor érdemes lesz esetleg UHD tévét venni.
orwi Attól függ, hogy mekkora tévét nézel, és milyen a felbontása. táblázat
campi Mindkettő ugyanarra a wifi hálózatra csatlakozzon, és ajánlott hozzá pl. a serviio progi: [link] Majd Smart gomb a távirányítón, és Smart Share. A wifi helyett egy stabil vezetékes kapcsolattal jobban járnál. -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #48379 üzenetére
Volt dolgom több alkalommal a Mall.hu val, szerintem gyors és korrekt volt mindig, de amúgy mindenki ott vásárol ahol akar, az a saját felelősséged.
nimfas Tévedés hogy szakadoznak, ha olyant látsz, az rossz beállítás miatt lehet. 3k havonta a digi, de ha akármelyik érdekel, vannak itt műholdas topic-ok is. T-é a leggyengébb, azt írják.
Nem kell másik lavór, ha bemérik és jó jelet ad.
Sallala1978 Nincs 3.0 usb egyikben sem. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Sallala1978 #48342 üzenetére
Meg se jeleníti a tévédet a mátrix. Az arukeresőnél pedig még ezt írja: 3 napon belül. Mikorra igérik a tévét?
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #48330 üzenetére
4 a hide, skip opciókat felejtsd el, Ezek nem is működnek nálam.
Mika1227(#48314) A tévére TILOS ráfújni, ráönteni, stb. folyékony dolgot. Különben hamarosan a kijelző cseréről kérdezősködhetsz itt. Enyhén mosogatószeres, és alig nedves puha ruhával lehet tisztítani. A mikroszálas kendő is nagyon jó.
nimfas Érdekes amit mondasz, mert az Invi topicban meg azt olvastam, hogy a DIGI veszi meg az Invitelt. Az pedig most is fejlesztéseket csinál, ki érti ezt? Akkor marad a műholdvétel. Invi családi majd 3x annyiba kerül mint egy Digi sat előfizu.
-
törölt tag
válasz
zolko09 #48324 üzenetére
Az Aqua egy régi megbízható bolt.
DarthSemo PC-n regisztrálj, majd utána a tv-vel is be tudsz lépni.
nimfas Nem tudom mi lehet a gond, de azanalógcsatornákat ha lehet felejtsd el örökre. Vagy nincs digitális tévé szolgáltató nálatok? A leggyorsabb megoldás az lenne most, ha átneveznéd a tévén a csatornákat, majd utána kézzel sorba raknád. -
törölt tag
válasz
nimfas #48289 üzenetére
A legfrissebb progival csinálod? Átnevezni nem engedi az igaz. De amúgy működött nálam. Nagyon nem érdemes belemászni, balról a jobb oldali üres oszlopba pakoltam talán, majd sorba, és visszatöltés. Kellett melózni vele az biztos.
Harcsai Nem átnevezni kell, hanem a ChanSort progival megnyitni. -
törölt tag
válasz
Anti-Hero #48251 üzenetére
Ha PC-vel használod, akkor nevezd át a HDMI-t a bemeneteknél. PC-re.
(#48257) Shingen Igaza van, nincs különbség, bármilyen High Speed, Ethernet, 1.4 feliratú kábel megteszi. 5-6000 Ft-ot ne adj ki érte. Olvass el pár hozzászólást a másik tévés topicból, meg az okfejtést: [link] Nagyon max. 2000 Ft, ha szépet akarsz, nem csak jót.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
BrandonXXV #48171 üzenetére
Képes képbeállítás. [link]
Az előbbit dinamikus kontrasztot neked szántam inkább. -
törölt tag
válasz
laca770311 #48153 üzenetére
Támogatott az mkv. LB5610-nek jobb ára van, és jobb hangszóró van benne.
-
törölt tag
Igazat adok,a nagyobb méret mindig jobb. A Mall,hu nálam eddig korrekt volt, minden tekintetben.
Sallala1978 Amennyiért rendelted, és visszaigazolták, annyiért is kell hogy adják.
Originalt kell kapnod. Felbontáskor rögtön kiderül, minden tétel külön becsomagolva vagy lefóliázva, táv, elemek, stb. -
törölt tag
válasz
jalicsbal #48096 üzenetére
Van 47"-os tv LG 47LB5700 , ami tudja a dts-t, mert egy kicsit smartabb, mint az alap LB5500.
Golyo69 Bármilyem USB-s ami kéznél van például. Van a tévében Leválasztás funció is, ha érdekel.
-
törölt tag
válasz
TaylorPro #48079 üzenetére
A bútorhoz meg a 731V illik jobban.
.
Fuvaros Az OK gombra látod a címet és az időtartamot. Az info gombra előbb egy rövidebb ismertető, másodikra már részletesebb leírás, meg műhold, és csatorna információ is látható. Valószínűleg szebb képe is lesz. Cserébe lassul a csatornaváltás, és önállóan kell programozni, rendezgetni, vagy külön programmal ( ChanSort)szerkeszteni a csatornákat. Az EPG-re is várni kell mire betölti, ott egy kis ablakban lehet a az éppen futó adást látni, mellette meg az infot, alatta meg a többi csatorna műsorát olvasni. -
törölt tag
válasz
Athoszka #48060 üzenetére
A képbeállításra van itt pár segítség: [link] [link] [link], kinek melyik tetszik, ezek egy alapot adnak amit saját ízlés szerint lehet finomítani.
Én a Helyi sötétítést alacsony szintre állítva használom, szerintem így a legjobb. A külön színenkénti beállításokat nem érdemes állítgatni, csak profiknak, megfelelő tesztprogramokkal és képekkel.
A Tru Motion-t is saját ízlés szerint kellene. Elég sok idő kell mire valaki normálisan, minden profilra beállítja.alisck A két típust, csak egymás mellett, és ugyanolyan forrásról, és hajszálra ugyanazon beállításokkal lehetne összehasonlítani, egyébként semmi értelme.Én 99%-ig biztos vagyok hogy így nem lenne megkülönböztethető a két tévé.
TaylorPro, Én simán elhoznám a 731-et, azzal az árnyalatnyi színeltéréssel. Aztán meg mi lesz, ha nem kapnak a másikból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest