- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Írtátok, hogy az optikai kimeneten lehet 5.1-es habgot küldeni erősítőbe.
Nekem nem sikerül. Pendrive-ról, a beépített médiajátszón próbálok 5.1-es hangot átküldeni egy Yamaha RXV540-es erősítőbe, de csak sztereo hang megy át.Akinek sikerült, a gyári médiajátszót használja, és DD hangot küld át, vagy DTS-t?
TV: 42LB650V
-
embe
nagyúr
válasz
huncutka1029 #50732 üzenetére
Köszi ez jól jött nekem is. Majd rendezgetem. Viszont az átnevezést nem hagyja már egy ideje.
-
embe
nagyúr
válasz
szaszalino #50629 üzenetére
Passz. Én nem vettem észre semmit. Lehet placebo.
-
embe
nagyúr
válasz
josi9682 #50610 üzenetére
Valszeg placebo. De mintha gyorsabb lenne.
Egyébként ma vettem észre, hogy a kábelen DTV műsor is jön.
Eddig analóg 45 csatorna jött. Ma véletlenül vettem észre, hogy a fenti csatorna mellett jön 52 DTV csatorna, + 4 rádió.
A feleségem mondta, hogy a hálószobában állítsam már be a csatornákat. Én meg a dtv - t kezdtem véletlenül pásztázni. -
embe
nagyúr
Ha már frissítés, akkor ezt is nézzétek meg! Nekem az LB650-re ment fel.
[link] -
embe
nagyúr
Üdv!
Csatorna kiosztással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Kábel tv-m van, nem digitális csatornákkal, összesen 45. A tv-hez kötöttem egy parabolát - korábban kitárgyaltuk alaposan - és az egyik Astra műholdról leszedett vagy pár száz csatornát.A keresés eredménye ugye, a találati sorrend:
Először a 45 kábelcsatornát találta meg, majd a parabola pár száz csatornáját.Most hogyan kell beállítani, hogy a csatorna kiosztás maradjon is ez? Vagyis az első 45 a találat sorrendje szerinti kábel csatorna legyen, majd a pár száz másik.
Most ha a műholdas adásokat mutatja , akkor nincs a listában a 45 kábelcsatorna.
Ha azokat állítom be, akkor a műholdasokat nem adja be. -
embe
nagyúr
válasz
huncutka1029 #50292 üzenetére
A magyar oldalt átnézve egyetlen 42"-os tv-hez sem írja hogy IPS, csak azt hogy direct led. Vagy csak elkerülte a figyelmem.
Most akkor letörted a kedvem. Eddig abban a boldog tudatlanságban éltem, hogy a majd 1 hónapja megvett 42"LB650V tv IPS led panelt tartalmaz. Eddig örömmel használtam.....most már elszontyolodtam. -
embe
nagyúr
Ez érdekes.
Nekem egy Toshiba 500-as 2,5"-os, 7200rpm-es vinyó van a tv-hez kötve, egy ebay-es filléres házban. Particionálva van, 300-200-ra. Az egyik FAT32-re, a másik NTFS fájlrendszerre.
Még nem rögzítettem rá komoly dolgot, csak próbálgattam, olyan 5-10 perces felvételekkel. Arra a particióra, ami NTFS-re van formázva.
Nekem ezt az inicializálásos dolgot nem dobta fel.
Most hozzákötöttem a géphez, és látja mindkét particiót, a cuccaim rajta vannak amik előzőleg is rajta voltak.
Annyi, hogy létrehozott egy lg_dvr mappát.szerk: sőt most nézem, a FAT32-re formázottra is rögzítettem. Vagy a fiam, mert ő is próbálgatta. Ott is ott az lg_dvr mappa. De az a partició is olvasható, vagyis ami rajta van. Az LG mappa tartalma a gépem szerint értelmezhetetlen.
-
embe
nagyúr
válasz
wong kok wah #50171 üzenetére
A formázás nem árt neki, mert a nyavalya tudja mi volt rajta előtte. Én mindig megcsinálom illetve javaslom.
-
embe
nagyúr
Tedd fel nyugodtan. Célszerű és ajánlott - részemről.
Pendrivon - amit FAT32 -re formáztál előzőleg - hozz létre egy LG_DTV mappát, és ebbe másold az epk kiterjesztésű fájlt. Fontos az alsó vonal a mappa nevében.
Ha bedugod, akkor már kiírja hogy frissítést talált. Indítsd el nyugodtan.
Nem kell semmi régiót állítani, maradhat a magyaron a beállítás.Frissítés után nem indul magától újra a tv.
Nézd meg a :
Menü-beállítás/általános/ az utolsó pont a TV leírása/
Ha kész a frissítés akkor a képernyő felső részén már írja, hogy indítsd újra,
Ha még frissít akkor egy csík lesz ott. -
embe
nagyúr
válasz
petya2012 #50100 üzenetére
Tedd fel ezt! Ez a legfrissebb.
-
embe
nagyúr
válasz
chryss82 #49966 üzenetére
A penen létrehozol egy LG_DTV mappát. Fontos az alsó vonal. Ebbe teszed az epk kiterjesztésű firmware-t. Bedugod, majd a felkínált lehetőséggel éve, lefrissíted.
04.41.32 firmware -
embe
nagyúr
A ChanSort nem engedi átnevezni a csatornát. Vagy csak én bénázok el valamit? Csatorna fájlt betöltöm, majd jobb egér "rename" de nem hagyja.... mit bénázok el?
-
embe
nagyúr
Üdv!
Felszereltem egy parabola antennát. Csak simán a tv-hez ( LG 42LB650V ) kötöttem.
Ez egy majd 10 éves UPC direct antenna és fej. Abba az állásba szereltem fel, ahogy anno volt. A kíváncsiság hajt, hogy mit lehetne vele fogni.Most ezt mutatta nekem amikor keresett:
Nem talált végül semmit. Kérdésem, hogy rossz irányba néz?
Vagy a hangolásnál be kellett állítani a "frekvenciát" vagy mit. Én azt írtam be, amit a tv mutatott példának. Lehet itt van a hiba?Más: Egy helyi szolgáltatóm van, akitől kapom a tv-t, a netet. lehetne még telefon is, de azt nem kértem.
Egy kábel jön be, ami egy szürőbe megy a padon. Az osztja el a jelet tv-re, illetve netre. Utána a tv jelet én szétosztottam minden szobához.
Kérdésem, hogy ezt hová kössem a tv-n? Én a hagyományos - nem menetes - antenna csatlakozóra kötöttem. Jön is a 45 csatorna ami a csomagomban van. Esetleg nem lenne jobb az eredmény a menetes csatlakozón? Lehet valami baj ha próbaképpen arra kötöm?Boldog új évet kívánok minden fórumozónak és családjának!
-
embe
nagyúr
válasz
Robertó79 #49649 üzenetére
1: Az NFC matricát miért is tennéd a ha jól értem a tv hátára? Ez arra van, hogy pl. a telódat hozzáérintve azon bekapcsol valami profil vagy app. tedd a táv hátoljára..pl.
2: Ami neked megfelel.... ez mindenkinek más.
3: Menü-beállítás/általános/ az utolsó pont a TV leírása
4: Gondolom mint kábelről. Itt az előző pontban leírt menüpontban ott a szoftverfrissítés "gomb" De miért nem töltöd le az előzőekben linkelt legújabb szoftvert, és teszed fel penről?
5: Passz. -
embe
nagyúr
Lehet, én 2 napja csináltam meg. Ez alapján.
-
embe
nagyúr
válasz
enonlui #49520 üzenetére
Rakj fel egy frissebb firmware-t. Valszeg valami régebbi van fent neked.
Nekem most pl. ez van, amit *H* linkelt.
Tessék! 04.41.32 -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz
Diamond500 #49372 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
wong kok wah #49342 üzenetére
Nem működik.
-
embe
nagyúr
válasz
HwAdokVeszek #49228 üzenetére
Feltettem ezt az 05.99.99 firmware-t.
A jpDO ismét megjelent. A webos verzió régebbi számú lett.Megpróbálom visszatenni az előző 04.35.30-at.
Már ha felmegy. Mert azt írta valaki hogy downgrande nehézkes. De keresek hozzá valami leírást.
Valaki adna egy leírást a Downgrade-ról?
Mert nem ismeri fel az előző firmware-t már penről. -
embe
nagyúr
Nálam is egy 500GB-os Toshiba 7200RPM-es 2,5"-os vinyó van egy noname ebay-es házban. Az Y kábelnek elég az egyik szálát bekötni, és működik.
Nem lehet valahogy a tv-t rábírni, hogy pendrivra vegyen fel?
A tv típusa: 42LB 650V-ZN. Jelenleg a rajta lévő firmware: 04.30.16
Valahol - egy angol nyelvű oldalon - találtam újabb firmware-t. Lehet tudni, hogy van-e benne magyar nyelv? vagy ha európai modell akkor minden eu-s nyelvet tartalmaz minden rom?A típus számban van jelentősége firmware szempontjából a végén található -ZN betűjelnek?
-
embe
nagyúr
válasz
olasz69 #48554 üzenetére
Na lehet kipróbálom majd. Van a padon egy régi UPC Direct korszakból megmaradt parabola antenna+fej. Kíváncsi vagyok rá.
Más:
Milyen felírat fájlt képes megjeleníteni ha külső adathordozóról nézek filmet? Nekem sem az srt sem az sfv kiterjesztésű felirat fájlt nem jeleníti meg.
Hol kell bekapcsolni? A távkapcsoló subtitle gombjával nem működik. Igaz ha a fájlt nem tudja megnyitni, akkor nem is fog. -
embe
nagyúr
Hali!
Beléptem 1 hete én is az LG tv tulajok táborába, egy LG 42LB650V-vel.
Kérdésem, hogy van valami olcsóbb alternatíva a magic remote-nak? Tudom teló ...
Valami 2-3eFt.-os kínai megoldásra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest