Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.z.csicsi

    tag

    válasz Laca0 #25321 üzenetére

    Már sajnos a szervíz dolgon túl vagyok és mivel nem tudtak megoldást találni már csak a békéltető baromság ügynél járunk.És rengeteg LG-t néztem és szinte mind hasonló cipőben jár.A fehér háttérnél sztem nálad is ott van a függőleges" csík árnyalat"
    Nem fikázás volt csak vélemény és tapasztalat.Ha valami negatív vélemény van akkor azt itt ne is mondjuk csak a szervíznek.Én azért mondom hátha van itt valaki aki tud megoldást vagy érdekli milyen jelenség és esetleg Debreceni vagy közeli....szivesen látok bárkit és az után mondja hogy csak én nyűglődök.A szervizes is látta a hibát alaplap csere a hiba még mindig fenállt és azt mondta az LG Magyaro. hogy csak azért cseréltek alaplapot hogy én megnyugodjak. :)) És ezek ilyenek.
    A darabos mozgás ugyanúgy ott van a tiednél is (valszeg te nem érzékeled) bár én is elmondhatnám azt amit te.
    Sajna hónapok óta tart az ellentmondás a szervízzel és az LG-vel. Csak a vezetőség nem hajlandó foglalkozni az üggyel.És igenis szarabb lett mióta a szerviz panelt cserélt mert tiszta felhős lett a képernyő,de nem jönnek vissza és nem foglalkoznak vele.
    Voltak itt már páran akik irták a világos jelenetes dolgot (mint ha belül koszos lenne)sokan majdnem lehü....zték de volt aki technológiára vonatkozó választ adott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák