- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Ez a 4082b és 4081b széria sajnos ilyen.
Assze akitől hallottam, hogy sikerült 8x-osan írni, annak is csak '+' lemezeket.
Régebben volt itt egy topic, ahol leírták, hogyan lehet 4081b-ből 4082b-t csinálni, merthogy elvileg egyezik a felépítése. Meg is csinálta, jópár dvd-vel próbálkoztam, de 8x-osan én sosem tudtam írni. -
nagyben
csendes tag
Kössz, akkor majd lehet hogy megpróbálom gy másik DVD lemezzel is.
-
jagada
addikt
vagy használd a keresőt:
Bővebben: link -
arpeen2
senior tag
Nos ezt valszeg azért nem írja jól, mert a lemez még nem is létezett mikor az íródhoz megjelent a legfrissebb FW. Tehát szegény író nem kapott hozzá megfelelő stratégiát, ami azért is szomorú mert nem biztos hogy amit az író maga kikalkulál hozzá mint stratégia, az nemcsak sebességben de sajnos lehet minőségben sem megfelelő.
-
nagyben
csendes tag
Ok majd máskor oda megy!
Akkor milyen lemezt írhatok 8X-osan?
16X-osan meg szinte biztos hogy nem? -
nagyben
csendes tag
Gondolom ezt azért 8X-osan azért illett volna megírnia. De még a lehetőséget sem kínálta fel. És ez az ami nagyon zavar, mivel egy 8X íróm van...
-
nagyben
csendes tag
Verbatim 16X
-
nagyben
csendes tag
Ja és még vmi, ha tudtok ajánlani vmi egyéb (néro-n kívüli) más cd-író szoftvert, akkor kérlek tegyétek meg.
-
nagyben
csendes tag
Na szóval, van egy LG-GSA 4082B dvd-íróm. Nem rég vettem használtan. A probléma az lenne, hogy csak 4X-esen tudok vele írni. A program amit használok: Nero-6.6.0.16. A 8X-os írást nem is engedélyezi, pedig elvileg ez egy +/-8X-os író lenne. Nem hiszem hogy a néróval lenne vmi gond. Már frissítettem is egy firmware-rel a DVD-író BIOS-át de nem történt javulás.
Ha bármi ötletetek lenne arra, hogy hogyan kellene kicsikarni ebből a masinából a 8X írást, nagyon megköszönném.
ÍRJATOK!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest