- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Az durva akkuidő. Én most DM ROM-ját teszem fel, de a Yodával, nem kell nekem a Dori, ha jó az akkuideje, akkor sem.
A Yoda már régen bevált nekem nagyon és jó sok embernek. Tudom, a Dori is sokaknak, de mostanában tiszta bug, lehet a 6.1 még jó.
-25 alulfeszt lehet nekem is bírna, a -37,5-et azt sajnos nem bírja. De lehet egyzser már -25-nél is megfagyott, rémlik ilyesmi, de még teszek egy próbát.
szabo.norbi: Szívesen.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
Az nem az, én is azt hittem, de aztán belenéztem és ott vannak benne az odex fájlok.
Tölti fel, de van avgy 20 perc. De amúgy nekem is csak többszöri próbálkozásra sikerült a megás link, valami gáz van vele és én is pont oda töltöm.
Lehet még közben érdemes lenne többször megnyitnod a linket. -
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
DroiDMester:
Ezt a LamHoang Finalt átalakíthatnád, ha van kedved, jó lenne. Én örülnék neki, HUTCH is biztos, mert szereti a G3 ROM-okat és még mások is valószínűleg, de majd írnak, remélem, hogy van-e rá igényük.
Mivel deodexált, most bontottam ki, legalább már deodexálni nem kell.Csak így is van közel 1,5 GB, tele van szeméttel és jó lennének bele az extrák.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest