Aktív témák
-
mattheus
őstag
valakinem van vmi ötlete ?
-
mattheus
őstag
Végre megkaptam a Winchestereket. Tipusa IBM Deskstar 30.7 GB .
4 DB-ot kaptam es egyik sem hasznalhato ! :(((
A jelenség a következő: a héten vettem egy külső HDD Rack-et, ami USB-n kapcsolódik a gépemhez. Berakom a merevlemezt és bekapcsolom. A Windows jelzi, hogy a észlelte a rack-ben a HDD-t. Látom is a folyamatjelző LED-en , hogy olvassa. Eltelik 10-15 másodperc és a Windows automatikusan kikapcsolta a Rack-ben levő merevlemezt. Ezek után bootolni akartam a Winchesterről és nem észlelte, hogy HDD van ! :F Floppy boot után a jelenség ugyanaz. Nem észleli a winyót ! ??? Pedig ezek biztos, hogy működő HDD-k , csak valamivel elérhetetlenné tették. Van vkinek ötlete, hogy mi lehet ez ? -
mattheus
őstag
Segítsetek abban is ha tudtok, hogy ezeket a formatálási módokat (low vagy hard) milyen programmal tudom megcsinálni és honnan szedthető le ? Köszi
-
mattheus
őstag
mélyformatot mivel és hol lehet csinálni ? Mire kell figyelni ?
-
mattheus
őstag
Asszem a sima FDISK parancsot sem engedi. Még én személyesen nem probáltam csak az,akitől kaptam és ő azt mondta, hogy nem ment............
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Szeretném a tanácsotokat kérni. Van egy HDD-m, amit vmilyen programmal ''lezártak''. Nem vagyok a témában nagyon jártas, de a lényeg az, hogy vmilyen védelmet tettek rá és ennek következtében sima format c: paranccsal nem tudom megformázni. A 0 sáv védett ha jól tudom. Ezt mivel lehetne megszüntetni ? A HDD egyébként működősképes.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged