Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
LeTV Le 1 Pro (X800) kérdezős, romolgatós topik mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasi96
csendes tag
Sziasztok! Már több mint egy éve gyűröm. most egy hétig más telefont használtam. mikor tettem vissza a sim kártyát a lezv-be, nem látott jelet. pin kódot kér, el is fogadja, de azt mondja h nem aktív a kártya. nem hajlandó hálózatot sem választani. Valakinek bármi tippje van esetleg?
-
Vasi96
csendes tag
válasz
gbart123 #496 üzenetére
Örülök h dícséred a 14S-t mert abba van minden reményem
Most nem is laktam be a telefont mert tudom, hogy úgyis újra kell húzni mert így elég bénácska. Én is US vagyok ugye... De hogyha ez beválik akkor én hagyom is. engem nem nagyon érdekelnek az új androidok. elég ha működik tökéletesen egy régebbi. Kétévente úgyis telefont cserélek kb. (bár nem bánom hogy ha ez kicsit tovább bírná
)
-
Vasi96
csendes tag
Srácok! Ma sajnálatos módon betört a kijelzőm. Az LCD nem sérült. Szerintetem mit csináljak? Ebayen lehet alkatrészt kapni. Nehéz kicserélni magamtól? Esetleg tudtok segíteni? Köszi!
-
Vasi96
csendes tag
Sziasztok!
Én egy 64gb-os US verziójúval rendelkezem. Sajnos csak most találtam rá erre a fórumra.
Pár napja rootolni akartam a telót és sikerült soft brick-elnem. Utána tettem fel TWRP-t majd egy másik romot akartam feltenni de hard brick lett belőle. Végül egy teljesen furcsa és érthetetlen leírást követve sikerült visszaküzdenem a halálból. És egy másik "eredeti" eui-t tenni rá. Minden jól működik, kivéve azt h a 64gb-ból csak olyan 10-15GB-ot lát. Valaki ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest