- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nem olyan érzékeny jószág az a proci. Láttad volna miket csináltam mikor még 7vt600-as gigám volt
... Akkor aszondja fsb 200-ra, szorzó 11-re fesz 1.85-re, fakk hova lett a zsinórom ! KI LÁTTA A RÉZKÁBELEM ?? Aha, megvan. Szem becsuk tekerész, socketbe be fekete képernyő. 'Nyád, lássamcsak. Jaizé, nem ide hanem 2-vel balra
Meg ienek. Szal sokat kibírnak a kis dögök. Bár a duronom nem tolerálta, hogy 3 réteg mélyen átvágtam a nyákját
-
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid #55 üzenetére
Jaja, kicsit p4 IHS-t letéptem, aztán csavarhúzó kellett hozzá, hogy leszedjem a zalman aljáról
...
''Árgh... Ezek átb*sztak, ez egy zöld nyákos palomino, nem egy northwood.... Hm.. itt vmi nem stimmel. Hol a kupak ?smiley on, jobbra elnéz zalman alján kupak vigyorgás. hopsz! mondás.. ''
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Én drótoztam már athlon xp-t szorzó fesz és fsb állítás céljából és majdnemhogy vakon megcsinálnám akár megint. Szal ott majdnem minden 2. láb vagy gnd vagy Vcore. Ezeken veszi a teljesítményt. Az hogy nem 100 csak 98-99 lábon veszi fel az 50w-ot nagyságrendileg mindegy. Ha gondolod előveszek egy láblistát palominohoz és leszigetelek egy lábat. vagy 2-t. Menni fog. Csak jót kell kilőni
-
Esmein
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest