- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
refruit
csendes tag
Hello!
Én speciel pont az ntfs-el szívtam. Rögtön azt raktam xp alá, a másik wincsin a doksiknak is, és pár restart után mindig ugyanaz lett belőle: boot, chkdsk és úgy kijavítgatta a fájlrendszer hibáit (semmi előjel a hibáknál) hogy el sem indult a win, mer pl winlogon.exe crash. Vagy 10x volt reinstall, aztán teljes gépcsere is, itt is próbáltam, hátha vmi harver inkompatibilás, mégse jött be. Az új gépen is pár restart után totál behalt az ntfs rendszer. Kikapcsoltam a gyorsítótárat, minden szart, nem műxött. Áttértem fat-ra és most ok. Ha lefagy, akkor nem sérül meg javíthatatlanul és azóta nem is veszett el semmim, míg ntfs-nél jópár doksimat sirathatom, bár cd backup volt, de akkor is.
Én használnám, ha működne, ahogy kell, de nálam nem ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest