Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
harsanyi315 #28 üzenetére
Sajna annyira jól nem besztélek hogy ezt levezényeljem, de utánaérdeklődök kint élő ismerőssel. Mondjuk furcsállanám ha kint nem tiltanák és eun belül nem adnák át az adatokat, másrészt meg amennyire nem tudnak együtt dolgozni a szolgáltatók simán lehet hogy ha kint letiltják azt itthon nem tudják.
-
mexel
veterán
Újabb kört futottam ezzel a témával. Bementem kb minden szolgáltató sok üzletébe, amerre jártam. Hát nem segítőkészek, kb beszélni sem akarnak erről, mintha én valami bűnöző lennék. Érdekes.
Más kérdés viszont: vajon egy németországban vásárolt telefont magyarországon letiltanak? Erre pár helyen olyan választ kaptam, hogy kint alig tiltanak eleve, másrészt ha kint tiltják itthon még működik. 1-2 helyen mondták hogy unióban tiltják, de ebben nem voltak biztosak.
Na ezzel mi lehet? ( csak mert pl vettem kint egy telefont, amiről kaptam adásvételit, de csak az illetőtől. Ő nem értette miről beszélek, milyen tiltás...) -
mexel
veterán
Feltételezem a szolgáltatók nem partnerek abban hogy imi alapján megmondják van-e a készülékre valami hűség vagy részlet. ( csak tulajnak - de ezzel nem nagyon védik az állampolgárokat)
-
mexel
veterán
válasz
korpaattila #21 üzenetére
Ha nem tudod pontosan miért írod? Ez csak olyan találgatás akkor....
Szerinted megy. -
mexel
veterán
válasz
harsanyi315 #17 üzenetére
Köszi. Nem iphone lesz. Sajnos sok telefon van amit nézegetek de "nincs számla sajnos", külföldről van stb stb. Gyakorlatilag akkor ilyen telefontnem is lehet megvenni ha az ember nyugit akar. De az eladó telefonok kb 80%-a ilyen
-
mexel
veterán
válasz
harsanyi315 #15 üzenetére
Köszönöm. ÉS abban az esetben ha szolgáltatótól vette hűségre? Itt több opció islehet, az hogy a telefon is részletre van, és van maga a a mobilszolgáltatás hűsége. Ha ezekből bármit nem fizet ugyanúgy tilthatnak IMEI-t, vagy csak haa telefon részletet nem fizeti? Ezekről sehol nem találok konkrét infót, és most szeretnék újszerű használt telefont venni, de ez kicsit elbizonytalanított
-
mexel
veterán
válasz
harsanyi315 #13 üzenetére
Ez engem is érdekelne, bár nem túl pörgős a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest