- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
válasz
Baga1983 #154 üzenetére
Üdv, külső hddvel megy! Csak progi kérdése hogy mit kezel róla, de zenét filmet képet sőt igot is képes onnan futtatni csak mert kiprobáltam :-D Ntfs fájl rendszer alpbol android sehol sem kezel max rootolt rendszer tudja külön programmal. 4.2.2.-nél valóban jó az érintő, 4.4.2-nél sajna szabálytalan időközönként kihagy. Igaz az általam megosztott custom rommal kiváló teljesen igaz ezt csak saját felelősségre ajánlom, bár én nem bántam meg főleg hogy igy telefon és sms is van már. Torrentre hogy tab mennyire jó ezt mindenki maga döntse el szerintem.
-
creation
senior tag
válasz
Baga1983 #152 üzenetére
Gyárilag nem jár OTG, talán lehet jár ahhoz a verzióhoz, amihez a JBL fülest adják "ajándékba" plusz egy ötösért
A külső HDD kérdést vasárnapra meg tudom neked mondani, mert van OTG-m és külső HDD-m is. A formázásról is tudok neked mondani majd hírt, de sajnos addig nem, mert nem otthon vagyok.
A külső HDD-re való mentés viszont már egy másik kérdés. Ha nem frissíted a TAB-ot 4.2.2-ről 4.4-re, akkor nem fogsz találkozni a touch panel hibáival és az SD-re írás gondjával sem. Elvileg akkor tudsz mindent csinálni, míg 4.2.2-őn vagy. Leszámítva a telefonálás funkciót.
NE FRISSÍTS
Ez a kulcsszó
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest