- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo V50 rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
beach head #18504 üzenetére
Küldj nekem légyszi privátban egy üzenetet amiben megadod a géped széria számát. Holnap délelőtt utánanézek, hogy mik voltak a korábbi javítások és beszélek a supportal is, hogy miért akadt el a folyamat. Több lehetőség is van, ezekről majd tájékoztatni foglak! Valahogy megoldjuk a problémát!
Ha viszont holnap még el tudsz állni a vásárlástól és ezt is szeretnéd, akkor elsőnek azt próbáld. Ha nem sikerül vagy inkább javítást kérsz, írj nekem.
Sajnos ingyen diagra nem megyünk ki csak térítés ellenében. -
nggabi
félisten
válasz
beach head #18504 üzenetére
ha még holnap el tudsz állni csináld. engem az zavar h üresjáratban is megy a venti, de játék közben halkabb mint a régi volt.
-
válasz
beach head #18502 üzenetére
Mi alapján gondolod, hogy nem normális? Van róla hivatalos teszted, vizsgálati eredményed, referencia készülékkel összehasonlításod?
Bocs nem kötözködés, csak épp ne az ügyfél döntse el, mi a normális, és mi nem
Keresd fel a gyári szervizt, jelents be a készüléket, a LOQ-ra vagy van Premier gari és házhoz megyünk, vagy pedig behozod-beküldöd (ez ingyen van) a szervizbe, és cseréljük a ventiket. Nem tudom most pontosan, de lehet egyben van az egész hűtőegység, így akár friss pasztát is kaphatsz rá.
Értem én, hogy bosszantó, de tök mind1, hogy 5ezer vagy 500ezer fotintba kerül valami, el tud romlani. Ha pedig csere után is ilyen, és a technikusok azt mondják, hogy a többi LOQ nem ilyen, mehet az alaplapcsere (előfordul ventivezérlőhiba is). -
nggabi
félisten
válasz
beach head #18496 üzenetére
ez nem hiba sztem. klattyan amikor indul a venti.
-
nggabi
félisten
válasz
beach head #18494 üzenetére
legion pro 2023on volt h odavágott amikor indult a venti. kis halk kattanás volt. most a 16irx8on le sem áll kb soha úgyhogy nincs tapasztalatom
-
voyi
aktív tag
válasz
beach head #18490 üzenetére
Hőmérsékletet nézted-e miközben felpörög a venti? Ha idle-ban 60 fok körüli vagy afeletti a hőmérséklet, akkor érdemes lenne újrapasztázni és/vagy Throttlestoppal undervoltolni. Vantage-ban a Thermal Mode Setting-ben a Custom módnál amúgy be lehet állítani a ventit is. Bár ha nem állítottad át, akkor alapból nem kéne felpörögnie ha pl csak böngészel a neten.
-
nggabi
félisten
válasz
beach head #18490 üzenetére
Az ecu felülír bármit. Próbáld ki a legion toolkitet, de nagy csodát ne várj.
Régi szép idők amikor még ment a legionfan control a 2023as legionon. 1200as fordulat alatt már nem hallod. Most 16irx8 van de 1700on süvit nonstop
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest