- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
McSzaby #9755 üzenetére
Runner 125
Úgy tudom lehet állítani a BIOS-ban, hogy gyorsítótárként vagy rendesen, külön meghajtóként kezelje az mSata foglalatban lévő SSD-t, de ez nem 100%. Mintha ilyet olvastam volna, amikor még szemeztem vele. -
DonMaster
addikt
válasz
McSzaby #9119 üzenetére
ha bekapcsol a windows akkor ott felismeri mitn hoyg uj hardver? ha igen akro telepisd fel ha megy akor rendben van , ha nem ismeri fel vagy addig sem jutsz akor valoszinüleg unlock bios kel hozzá ami gari vezstéses, és szerintem az hoyg kitört pár kisseb tarto az nem jár gari vesztéssel , viszotn a wifi kártya csere az nem garanciális vagyis nem lehetne , gariba amugy i csak a gyári álapotában viheted vissza sehogy másképpen
-
McSzaby
őstag
válasz
McSzaby #9118 üzenetére
Bocsi... kihagytam a lényeget.
Szóval bekapcsolásnál a POST után ezt kapom:
unauthorized wireless network card is plugged in. power off and remove it
Szokásos hiba, hogy nem fogadja be a kártyát... bukó van... De nem is értem, hogy az Intelt miért nem fogadja el... Egy BIOS Update segítene rajta??
-
fravik
tag
válasz
McSzaby #8975 üzenetére
Szia,
le lehet szedni az elejét... nekem a Z500-asnál elég íves a dolog, így egy sima takaró nem lett volna túl szép látvány...
A nyitja, hogy kiveszed az ODD-t, majd egy kis tűvel vagy vékony valamivel kinyitod, akkor már láthatod, hogy hol vannak azok a részek, amik kapaszkodnak, azokat könnyűszerrel le tudod pattintgatni.
Csukva nem ment, próbáltam... eltörni meg nem akartam.Aztán láttam videón, hogy először ki kell nyitni a tálcát...
-
törölt tag
válasz
McSzaby #8898 üzenetére
Nincs ott a Minden Program közt, Vezérlőpultban se, Programok és szolgáltatások közt megvan, külön a szolgáltatások között elindítva, automatikus, Fn gombokra se jön elő. Az msconfigban: Lenovo Pm Service fut. Eszközkezelő szerint is rendben, de sehol nem található ez a L.E.M. vagy Power Manager.
-
Ronam
addikt
válasz
McSzaby #8876 üzenetére
Minden működik faszán, 2 dolgot leszámítva. Az egyik a touchpad. Annyi lenne a probléma, hogy minden újraindításnál visszakapcsolja a touchpadet, nem lehet ezt valahol beállítani, hogy ne kapcsolgassa folyton vissza mikor rá van dugva az USB-s egér? Néztem a Synaptics beállításoknál, de nem találtam ilyen funkciót. A másik is ilyesmi jellegű, ha rákötöm HDMI-vel a lapost a tv-re, nem jegyzi meg a beállításokat. Csináltam egy HDMI profilt, de így is mindig ki kell választani mikor rákötöm. Ezeket leszámítva minden működik rendesen
, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól muzsikál majd ez a Pentium 2020M proci.
-
Ronam
addikt
válasz
McSzaby #8869 üzenetére
Feldobtam most minden drivert 2 kivételével. Az egyiknél a setup azt írja: WiDi, ez gondolom a Wireless Display-re utal, de ilyen nincs a gépben szóval gondolom ez kimaradhat!? A másik Nvidia Video Features-t akar telepíteni, de mivel egy Intel HD Graphics 2500-as kártya van a gépben, ezt sem raktam fel
. Vagy utóbbira szükség lehet?
-
szzo82
csendes tag
válasz
McSzaby #8862 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséged. Időközben aszem megjavult a hdd. Vagyis még korábban mély formáztam a gyári prg.-jával (HGST Windows Drive Fitness Test) az nem hozott eredményt és írta a korábban írt hibákat is. Majd adtam neki egy mélyformázást beletéve a hdd-t az asztali gépembe a Maxtor Powermax-szal utána egy hosszú tesztet adtam neki, ami hiba mentesen lefutott. Majd ránéztem a HD Sentinel-el, ekkor már teljesítmény:100%, kondíció:100% volt, majd futtam 2x mély tesztet a hdd-re HD Sentinel-el (egyszer a pc-en, másszor a notebook-on) és hiba mentesen lefutott. Lehet talán a Powermax mély formázás segített a hdd-n
. Mindenesetre Köszönöm a segítséged
. Így most tesztelem, ha minden igaz jó a hdd.
Üdv.:
Z -
Impressa
őstag
válasz
McSzaby #8848 üzenetére
Mást nagyon nem tudsz csinálni. Viszont ez tényleg elég veszélyes mutatvány, egy y580-as fórumtársnak sikerült téglásítania a laposát kb. fél órára, de szerencsére talált rá megoldást. És igen, garivesztéssel jár, ha nem az eredeti BIOS van fent. Ha meg hibás lesz a géped, akkor visszaírni a bios-t és visszatenni a wifi kártyát az meg macera lenne.
-
spyduck
nagyúr
válasz
McSzaby #8845 üzenetére
Mivel a Lenovo IdeaPad szerviz még Január 1.-ig Lengyelországban van, elárulom neked: Senki se tudja neked megmondani biztosan
Egyébként nem látom akadályát, de én se tudom neked 100%-ra megmondani. Amúgy nézted már, h az U510-et, h kell szétszedni? Az se könnyű feladat. -
kalap12
tag
válasz
McSzaby #8751 üzenetére
A space lekopott, a fedlap amibe az lcd van körbe illesztéses problémák hézagok, a billentyű alatti váz kicsit lötyögős benyomódik nagyon, a bluetooth és az aksi tönkrement fél éven belül, egy két billentyű ferde vagy nem működik megfelelően, és a többi és a többi, ismerőseim mind belementek ebbe a zsákutcába, hogy hú de jó ár érték arányú "olcsó" ennyi pénzért és tök jól néz ki és sokat tud című mizériába, és azóta is anyáznak
-
Impressa
őstag
válasz
McSzaby #8741 üzenetére
Basszus hülyeségeket írok itt neked, köszi!
Tudtam, hogy vmit nekem is még cserélnem kellene...
Unlockolt BIOS kell hozzá, ezt a másik Lenovo-s topikban írták, hogy enélkül nem támogatott. Ez teszem majd bele: Centrino Advanced-N 6205 most N-2200-as van benne. Ez amolyan korlátozás, butítás, hogy a user ne férjen hozzá semmihez. tudod a szokásos. Még vidkari frekvenciát tudsz emelni, ha nagyon szeretnél.
-
Impressa
őstag
válasz
McSzaby #8739 üzenetére
Nekem mondjuk a router megvan ( TL-WR-1043ND 13k volt anno ) a wifi meg kb. 10 k körül lenne. De még én is gondolkozom, nem sietem el a vásárlást. Ha meg unom, hogy akadozik, akkor ott az utp oszt jónapot.
+ még ugye a bios-t is módosítani kell, hogy működhessen az új adapterrel. -
Impressa
őstag
válasz
McSzaby #8737 üzenetére
Azt tudom, hogy a net sávszélességét mérted, de így kiderült, hogy képes-e rá wifi-d vagy sem.
Akartam mondani, hogy másik csatornára kellene állítanod, vagy igen a lan speedtest is jó, igaz.Nálam 2,4 Ghz tartomány összes csatornája telített ( én is panelben lakom ) Most fogom lassan a dual-bandes wifi-t beletenni a gépbe, mert 5 Ghz-en senki sincsen. De a lényeg, h a géped jó.
-
Impressa
őstag
válasz
McSzaby #8735 üzenetére
Szia!
Speedtest.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest