Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- DIGI Mobil
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Nekem csak az i3, Radeon 530 van.
Alapjáraton netezve még ebbe a dög időbe is néma és hűvös.
Játék alatt viszont 70 fok fölött járkál a CPU és a GPU is, ugyanis egy hűtőkör van egy csővel, így egymást is fűtik.
A te esetedben remélem már két körön megy a hűtés. Bár a TDP annyival nem több mert nálam a CPU ugye 15, a GPU pedig 50W-os.
Amúgy több óra játék után sem hangos egyáltalán, beáll egy szintre, ami átlag notikhoz képest is halk sokszor. Komolyan. A zavarótól borzalmasan messze van, viszont kegyetlen forrót tol a képernyő tövébe.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Szia!
Hát én ebből azt szűröm le, hogy hangos a gép és elégtelen a hűtés is ha trotlingol a CPU vagy a GPU.
Én azt vettem észre, hogy a kis i3-asom az végig megy 2.3 GHz-n, de a VGA szerintem bele szokott futni egy kis túlmelegedésbe, ezért ha legközelebb szétszedem a gépet, akkor ujrapasztázás is lesz.
Nekem is úgy van, hogy CPU aztán GPU aztán borda a ventivel a sorrend, de itt csak egy cső van.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- PlayStation 5
- Overwatch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i5-7GEN I 16GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Tablet - Laptop: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest