- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grega404
csendes tag
Nos elvileg a Broadcom-os driver telepítésekor feltett egy bluetooth kezelő programot is. A vezérlőpultban van egy config. Az asztalon (nekem kirakta ikonba) vagy a Start menü programjaiban van egy My bluetooth places ikon. Erre klikkelve kezelheted. Én ezt használom, de gondolom van más szoftver is.
-
Grega404
csendes tag
''A Bluetooth-ot akartam a telefonnal csatlakoztatni, de mivel nem működött, belenyúltam olyan dolgokba, amiről pontosan nem tudtam, hogy mi az.''
Ok. Tehát tippem szerint sikerült valahogy a bluetooth kapcsolatot kiválasztanod alapértelmezett internetkapcsnak. Próbáld meg a következőt: (bocsi mindenkitől lehet, hogy kicsit off lesz)
- Start menü/Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatok (2*click) -> a megjelenő ablakban látnod kell a jobb oldalt a következőket: Helyi kapcsolat, Bluetooth network, Vezeték nélküli hálózati kapcsolat és 1394-es kapcsolat vagy valami ilyesmi. Ha ezek megvannak már fél siker : ) Nézd meg, hogy a vezetéknélkülinél kiírja e, hogy csatlakoztatva. Ha igen tovább, ha nem akkor más gond (is) van. Azt később.
- Bal oldalt az otthoni vagy kisebb irodai hálózat beállítása menüre click.
- Itt a varázsló elég értelemszerűen végigvisz. Valószínűleg lesz egy két kapcsolat, amit nem csatlakoztatottnak ír ki. A jelölőnégyzetben tegyél egy pöttyintést, hogy ezeket hagyja a fenébe -> jön egy kérdés, itt -mivel router-en keresztül mész ki a netre - a ''..helyi átjárótn keresztül...'' rádiógombot válaszd. Ezután még egy számítógépnév és munkacsoport megadása (itt olyan munkacsoportot adj meg mint a másik számítógépen, - ha van - így azok is kapcsolódhatnak egymáshoz) és kész. Elvileg, mivel azt írtad, hogy a többi rendben van működnie kell.
- Ha a vezetéknélküli hálózat ikonjánál azt írja, hogy nincs kapcsolat akkor nézd meg, a notebook elején hogy ég e a wireless lámpája (balról az első) Ha nem akkor ki van kapcsolva. A gép elején (a lámpáktól balra) ellenőrizd, hogy a kapcsoló be van e kapcsolva.
Szoftveresen is ki lehet ám kapcsolni (és könnyen lehet, hogy ez történt) A broadcom segédprogramjának ikonját a tálcán jobb oldalt a futó alkalmazások közt megtalálod. Jobb click és ha tiltva van akkor engedélyezd.
Ennyit így hirtelen. Bocsi mindenkitől, hogy hosszúra sikeredett. -
Grega404
csendes tag
Hát ennyiből nehezen tudunk segíteni. Pontosan mit állítottál el? Wireless-en vagy LAN-on csatlakozol a router-re? Javaslom, hogy lépj be a Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatokba és a bal oldalt az otthoni hálózat beállítása varázslót futtasd le. Ha ez nem oldja meg a prodlémát, akkor nézd meg az eszközkezelőben, a hálózati adapter amelyen keresztül csatlakozol megfelelően működik e. A hálózatoknál a hálózati csatoló tulajdonságai alatt még ellenőrizheted, hogy a szükséges protokolokat nem törölted e ki (Qos,TCP/IP) ill. MS Networks ügyfél és Fájl és nyomtatómegosztás szolgáltatás is megvan e. A router-nél lehet még hálózati kulcs megadva ill. LAN esetében még megnézheted a hálózati kábel a router és a gép oldalánál is megfelelően van e csatlakoztatva.
Ha nem oldódik meg a probléma akkor írd le pontosan mit állítottál el. -
anonym147
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem a szombathelyi Metroban. Akkor még volt belőle 4 db. A polcokon nincs kint, lokációról vette le a srác. A központi számot hívtam ők mondták, h van belőle készleten a rendszerben. Vmint a győriben is van. Érdemes felhívni ezt a számot (Kék szám: 06-40-50-90-50 (mobilról nem hívható))!
Én is sulinetre vettem. A papírokat viszonylag hamar elintézték. Az áruházban ki is próbálhattam, amíg töltötték a papírokat.
Nagyon tetszik a gép eddig, bár sok időm még nem volt bökködni.
Szvsz ez a legjobb vétel ár/érték arány tekintetében sulinetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest