- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
htmtimcsi
tag
hát tegyük fel hogy win-t használc, abban van 1 alapbeállított %lék. na azt ne akard kisebbre állítani(az volt az alapelvem hogy mindig merítsük le annyira amennyire lehet). én megtettem(ha jól emlékszem 3%ra engedte a dolgot le vinni) és művelt érdekes dolgokat utána a gép. pl.: nem tudtam bekapcsolni csak az aksi el és vissza tételével. tehát kellemetlen és frászt hozzó dolog volt, de emiatt nem kell streszelni alapból5% teleptöltötség elégnek kell hogy legyen ahhoz hogy lehibárnálja stb...
ez az elvem a mai napig amúgy:
"az alapelvem hogy mindig merítsük le annyira amennyire lehet". tehát mindig akkor rakom töltöre a gépet, amikor már eléri a 10%alatt állapotott. nemtom hogy ennek köszönhető vagy nem, de nekem lassan másféléves gépemnek még mindig 100%os állapotú az aksija.ezzel kapcsolatban kevés infot adtál: "Neten viszont láttam olyanokat, hogy már 2 óra után feltöltött az illető aksija teljesen (kialudt a LED)."
milyen aksi volt abban a videoban? li-pol stb...
a legfontosabb mégis csak a gép mellé rakott papírokban le lesz írva, azt olvasd 1-2szer el alaposabban legalább az aksira vonatkozó figyelmezetetéseket.
de az olyat se szeretem látni amikor valaki használja a gépet és már akkor kihuzza a tápkábelt miközben áll le a gép, hiszen ekkor az aksi megint üzembelép és elkezd merülni és így már 98-99% állapotba kerül kikapcsolásra.
mikor visszakapcsolja a gépet rögtön adja neki a tápforrást is.(na én ilyet nem szoktam, ha egyszer elkezdett merülni, akkor már 10% felett nem fog külső áramforrást kapni).ez csak az én véleményem, lehet hogy hülyeség, de azért nekem ez bevállt és nem fogok más kedvéért váltani, mert nekem ezt gyakorlati tapasztalatom adta ezt az állítsát(igaz csak 1-1.5 éves tapasztalat ez
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged