Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
szaki87 #4854 üzenetére
Ha én valamilyen elektronikai kütyüt veszek, akkor előtte mindig tesztek tömkelegével próbálom megalapozni, vagy elvetni a döntésemet.
Erről a gépről még magyar nyelvű teszt szinte biztos, hogy nincsen, azonban az alábbi linken találsz egy nagyon jó, angol nyelvű tesztet. Nem tudom, hogy miképpen állsz az aongollal, én csak pötyögök, de így is lehet boldogulni vele, így szerintem nem lesz gondod vele:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5022&review=lenovo+g530Nagyon jókat írnak róla, tényleg igazán jó választásnak tűnik. Sőt, én is épp most fontolgatom, hogy jelenlegi 8 éves ThinkPad-emnek keresek egy utódot, és szintén az anyagi korlátok miatt csak használt ThinkPad-ben gondolkodtam. Ha hajlandó lennék feladni előzetes elveimet valamely gépért. akkor max ez lenne az. Amiért talán mégsem teszem, az a "pöcökegér" hiánya.
Üdv Gábor
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
szaki87 #4852 üzenetére
Remélem valaki majd tud neked felhasználói tapasztalatokkal szolgálni, azonban ha mégsem, akkor ajánlom a pécsi Laptopinfo szaküzletet. Ugyan nem azt mondom, hogy ott vedd meg, de az egész országban ők forgalmazták elsőként a gépet, valamint ők a Lenovo hivatalos partnerei. Mikor megláttam a típust, elfogott a kíváncsiság így felhívtam őket és érdeklődtem a gépről. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szívesen válaszolnak minden kérdésedre, akár emailben, akár telefonon. Az elérhetőségeiket megtalálod a weboldalon: www.laptopinfo.hu
Emellett azt hiszem a Lenovo és a Hp hivatalos szervizeként is működik a cég, így talán esetleges meghibásodási arányokkal is szolgálhatnak.
( Nagyon jó gépek voltak az N széria darabjai is, ez biztosan a G szériában sem változott, de nem gondolkodtál ThinkPad-ben?-bár elsődlegesen az anyagiak döntik el, hogy mit vehet az ember, így gondolom emiatt keresgélsz ebben az árszegmensben)
Üdv Gábor
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
szaki87 #4840 üzenetére
Sziasztok!
Szaki87 Nekem ugyan még csak ThinkPadem volt, azonban mások már felkértek vásárlási tanács miatt. A G530 és G550 rendkívül új termék, ezért én is kíváncsi voltam, hogy ezek készülékek miben térnek el az elődtől az N500-tól. A várható válasz úgy hangzott, hogy a csipkészlet már kisebb csíkszélességgel készült, aminek köszönhetően kevésbé melegszik a gép, valamint ennek ha jól tudom már fekete a fedlapja. Az N500-ról pedig nem tudok rosszat mondani. Jelenleg épp itt van egy a szobámban, mert testvérem főnöke odaadta bátyámnak, hogy szoftveresen kicsit rázza gatyába. Egy kislány használja, megesik hogy leejti, leeszi, stb és szinte alig látszanak rajta a nyomok. Mindezek mellett pedig szerintem döbbenetesen halk, ha pedig a G-s széria még ennél is kevésbé melegszik, és ezáltal még halkabb, akkor kalapot emelek előttük.
üdv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged