Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
golfedition
üzenetére
A topicot zártam. Itt tudod feltenni a kérdésed.
-
golfedition
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem használtan egy ilyen LAPTOP-ot, és mivel eddig még csak asztali gépem volt, ezért lenne egy pár kérdésem:
- INTEL GMA 950-es integrált VGA van elvileg benne, viszont a NET-en utánanéztem, és ott, ahol a videokártyának kell lennie, ebben is van egy kártya (Intel felirattal). Ezekszerint mégsem alaplapi a videokártya, vagy attól függetlenül, hogy kiszedhető, ezt mégis alaplapinak hívják notebookoknál?
- Cserélhető ez a kártya, mert ezeket a laptopokat asszem Geforce Go 7300 videokártyával is szerelték, illetve van értelme kicserélni, egyáltalán lehetséges ilyen kártyát szerezni valahonnan?
- És még egy kérdés konkrétan ezzel a típussal kapcsolatban: A gép valószínűleg frissen újrahúzott volt, amikor megvettem, ezért az ujjlenyomatolvasó, illetve egyes funkcióbillentyűk nem működnek, orvosolható ez valahogy? A legjobban az Fn + F5 hiányzik, amivel a vezetéknélküli cuccokat lehetne ki- be kapcsolni, WLAN-t folyamatosan használok, viszont a Bluetooth-ot nem nagyon, ezért csak feleslegesen szívja az akkut (bár nem tudom, hogy ez mennyire jelentős...). Hardveresen csak mindkét szolgáltatást tudom egy mozdulattal kikapcsolni, szoftveresen meg le tudom tiltani a bluetooth eszközt, de csak kényelmesebb lenne egy gombnyomással vezérelni.....Előre is elnézért, ha sok hülyeséget kérdeztem, de tényleg közöm nem volt eddig a laptopokhoz, csak alap felhasználóként kerültem kapcsolatba velük.

Aktív témák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest